2777
2789
عنوان

اونایی که خونواده خوبی ندارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 21 پست
من حالا خونواده خودم آزارم میدن ، من به مشکلی دارم زیاد با شوهرم زندگی خیلی خوبی ندارم یعنی من ناراض ...

واویلا از دست این پدرمادرا

شوهر من اگه فرزند خانواده‌ی شما بود با جووون و دل میگفت مامان بابام حق میگن خدایان روی زمینن هر چی میگن درسته منو بزنید من سگ درگاهشونم

خیلییییییییییییییییی کله شقه اصلاااااااااا نمیشه ظاهر شوهرم امروزیه طرز فکرش تو کار امروزیه. ولی تو ...

هر چی بیشتر حساس بشی بیشتر موضع میگیره وحتی شاید حرفای معمولیتم به خودشو پدرشبگیره

پس باهاش کنار بیاو اروم اروم توو ذهنشثبت شو

باباش خودشو توو ذهنش پادشاه کرده شما هم میتونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی بیشتر حساس بشی بیشتر موضع میگیره وحتی شاید حرفای معمولیتم به خودشو پدرشبگیرهپس باهاش کنار بیاو ...

من نمیتونم. اینا از یه قوم خاصین فقط خودشونو قبول دارن و روحیه به شدت پرخاشگرانه و وحشی‌ای دارن نژاد پرست هم هستن متاسفانه

شوهرم از همون روز اول بهم گفت تو بی ارزشی و درجه‌ی دویی که اصلا تو ذهنش هیچ جایگاهی نداشته باشم. اینا هم آموزه های باباشه. پدرشوهرم توسط مادرش به تنهایی بزرگ شده وباباش تو سن کم فوت کرده . با این وجود پدرشوهر نالایق عوضیم هرجااااا میشینه میگه زنا ضعیفن عرعرعرعر زنا ضعیفن عرر عررر عرر

یعنی یه 24 ساعت خونه ی ما بود بالای ده بار اینو گفت

کیلومترها تو ذهن شوهرم از پدرشوهر روانیم پایین ترم

خیلی تلاش کردم ولی الان مطمئنم هیچ وقت قوبل نمیکنه

شوهرم خیر خودشو نمیخواد دیگه من چه کاری میتونم بکنم

واویلا از دست این پدرمادراشوهر من اگه فرزند خانواده‌ی شما بود با جووون و دل میگفت مامان بابام حق میگ ...

حالا با این اوضاع یکی حرف میوفته میگه چرا جدا نمیشی ، خودتو راحت کنی و... دیگه نمیدونه پدر و مادرم کی هستن

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

من نمیتونم. اینا از یه قوم خاصین فقط خودشونو قبول دارن و روحیه به شدت پرخاشگرانه و وحشی‌ای دارن نژاد ...

خودتونو کمتر اذبت کنین ارزش نداره

یا ی چیزی رو ک میتونین تغییر بدین یا کنار بیاین باهاش

خودتونو حرص میدین ک چی بشه

خودتونو کمتر اذبت کنین ارزش ندارهیا ی چیزی رو ک میتونین تغییر بدین یا کنار بیاین باهاشخودتونو حرص می ...

اگه بخوام قبول کنم باید کتک بخورم محدود بشم درست مثل یه زن عهد قجر

طلاقمم نمیده راحت بشم

اون راه رو هم سعی کردم اصلااااااااااا نمیشهببین همه ازین مینالن که مادرشوهرشون تو زندگیشون دخالت میک ...

ابن ادم عوض نمیشه یا همینجوری قبولش کن یا داشو چون روز بروزم بذتر میشه تاثیر پدر ومادر بد خیلی خیلی بیشتر از اون حدیه که مافکر میکنیم