2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه الان برم ازمایش بدم؟؟

میشه 

پایان ۸هفته برودکتربراصداقللش یعنی۴هفته دیگه زودترنریاصداقلبونمیشنون استرس میدن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

من دو سال نیمه طبیعی جلوگیری داریم

طبیعی خواهرشوهرمن امسال میره کلاس دوم وقتی فهمیدبارداره داشت سکته میکردالبته عقدنبودن بچه سومش بودکاندوم قیمت خاصی نداره که آدم بخواداین همه اعصاب خوردی روباطبیعی به جون بخره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

@مهردادممم‍ 

تومردهستی تواین تاپیک چه میکنی اومدی بمن درخواست هم دادی

يعني چجوری

مگه نمیگی بعد۶روزدوباره پری شدی؟تاریخ دومین پری که بعد۶روزبودکی هست همونوبذارتاریخ پریودت

طبیعی خواهرشوهرمن امسال میره کلاس دوم وقتی فهمیدبارداره داشت سکته میکردالبته عقدنبودن بچه سومش بودکا ...

من دو سال نیمه طبیعی جلوگیری میکنیم همسرم حواسش جمعه فقط من‌عفونت دارم سابقه تاخیر هم قبلا داشتم یکبار هفت روز عقب افتادم‌خیلی گریه گردم میخواستم بی بی چک بخرم شبش به شوهرم گفتم‌اما اونشب خونمون نیامد منم ب امام‌رضا💚علیه السلام💚 زنگ زدم گفتم از بی بی چک‌میترسم نیاز نباشه پریود شم خدا شاهده صبح دیدم‌پریود شدم

سابقه ۷ روز  یا ۱۰ روز تاخیر دارم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

من دو سال نیمه طبیعی جلوگیری میکنیم همسرم حواسش جمعه فقط من‌عفونت دارم سابقه تاخیر هم قبلا داشتم یکب ...

همیشه گریه وزنگ زدن جواب نمیده هاالانم براعفونته ولی یه بارجستی ملخک دوبارجستی ملخک یه روش جلوگیری داشته باشین موفق باشی

همیشه گریه وزنگ زدن جواب نمیده هاالانم براعفونته ولی یه بارجستی ملخک دوبارجستی ملخک یه روش جلوگیری د ...

عزیزم من دو سال نیمه نزدیک‌ سه ساله هیچ وقت نشدم رفتن‌دکتر گفت عفونت داری توگوگل میگه که از عفونته

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚