2777
2789
نظر میدمبقول مرحومخب که چه؟

@niniyar‍ 

این کاربرآقاست توتاپیک زنانه شرکت میکنه ودرخواست میده لطفارسیدگی کنید

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

همیشه گریه وزنگ زدن جواب نمیده هاالانم براعفونته ولی یه بارجستی ملخک دوبارجستی ملخک یه روش جلوگیری د ...

خداروشکر پریود شدم😍

بعداز ۸ روز 

ولی خیلی دعا کردم‌اصلا هم بی بی نزدم 

نگم برات برای حضرت فاطمه یس خوندم به حرم‌امام حسین و امام رضا علیه السلام زنگ زدم دوباره حاجت گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ب امام حسین و حضرت عباس علیهوالسلام گفتم آبرومو بخرن  امام رضا ضامن بشن

البته همسرم مطمئن بود خداروشکر دیگه پریود شدم برای مادر امام‌زمان عج صلوات فرستادم  دعا کردم  به خواسته ام‌رسیدم❤️❤️❤️❤️❤️

واقعا شرایط ندارم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.