2777
2789

اصلا نمی دونم چمه انگار همه غم ها هجوم اورده بهم حالم بدهههه 

یه دقیقه شادم به دقیقه زار می زنم 😭

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه تو این دوران همین طوری ان 

ولی می‌دونی چی از همه بدترع 

اینکه مادر و دختر توی یه زمان این اتفاق بیوفته براشون 

دیروز نه من اعصاب داشتم نه مامانم کلا این حالم از این نوسانات احساسی بهم می خوره

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
عذابه عذاب 😭

واقعا چرا؟؟

مردا هورمونای بی صاحابشون ثابته که انقدر زبونشون درازه 

ما بدبختا هر روز یجور هیچکسم درک نمیکنه باباااااا دست خودهههه ما نیستتتتت ما خودمونم اذیتیم اه

اندیشه ات هرجا رَود وآنگه تورا آنجا کِشد..♡

چرا من هیچوقت اینجوری نبودم؟دلم برای خودم سوخت اینقدر مظلوم و آرومم هیچوقت نتونستم حتی تو این دوره ی ...

برو خدا رو شکر کن که اینطوری نیستی اصلا یه حس عجیبه بعضی مواقع افسردگی می گیری بعضی مواقع بی اعصابی با اینکه می دونی همش به خاطر پریودیه ولی بازم نمی تونی کنترلش کنی خیلیییییی بدهههه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

عذاب میکشم هروقت تو این دوران از کمر درد شدییییییییییییییییییییید میمیرم و زنده میشم زیر دلم شدیییییییییییییییییییییید درد میگیره هی چ مشکلی هم ندارم دکتر رفتم فقط عذابه پوستم که کلا داغون میشه شکمم میاد جلو نمیدونم بخندم یا گریه کنم اعصابم ندارم

میشه لطفا برای حاجت روایی من دعاکنید م😔

چرا من هیچوقت اینجوری نبودم؟دلم برای خودم سوخت اینقدر مظلوم و آرومم هیچوقت نتونستم حتی تو این دوره ی ...

نماز شکر بخون که اینجوری نیستی

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
عذاب میکشم هروقت تو این دوران از کمر درد شدییییییییییییییییییییید میمیرم و زنده میشم زیر دلم شدییییی ...

آخ خدا 

واقعا چرا؟؟مردا هورمونای بی صاحابشون ثابته که انقدر زبونشون درازه ما بدبختا هر روز یجور هیچکسم درک ن ...

نمی دونم واقعا