خوش به حالتوووووون هر وقت دلتون تنگ آقا بشه سریع پیشش هستید چند روزه همش کارم گریست دلم بدجوری کنده شده
نزدیک ۵ ساله نرفتم و امسالم کنکور دارم نمیتونم برم
هیی
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
جاش اندازه روحیهام، قویام
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
لازم نیست ورزش کنی و🏃♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید: إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام : ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و برا خودت یه تفسیر ابکی بکنی. 🙏🌱 لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
هعی دقیقا، منم یه ۴ سالی میشه نرفتم خیلی دلم تنگ شده😩💔
•که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصهی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
و منی که هیچوقت امام رضا منو نخواسته چی؟؟ همه رفتن کربلا من تو کف مشهد موندم هعی
ایشالله هممون رو زود بطلبن 🫠🫶🏽
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
اوناییم ک مشهد نیستن هرکی پول داشته باشه میره نداشته باشه هم ک خب نه
لازم نیست ورزش کنی و🏃♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید: إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام : ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و برا خودت یه تفسیر ابکی بکنی. 🙏🌱 لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
چرا واقعااااا فعلا با این جمله آروم شدم نوشته بود آقاجان خواندی مرا،وگرنه اینگونه دلم هوای حرمت نمیک ...
منم امروز صبح گریه کردم بابتش
چرا نمیتونی بریتابستونه دیگه و فعلا تعطیلیبا خانواده برید
شرایطش نیست الان تو شهریور هزارتا مراسم داریم
بعدم ک مدرسه و کنکور
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
دقیقا خوش ب سعادتشون واقعا خدااااا چ کسای مشهد خونشونه میشناسم ک اصن استغفرالله هیچچ اعتقادی ندارن و سال های ساله پا ب حرم نمیذارن بعد من هر سال میرم نمیتونم دل بکنم از صحن و سرای آقا جانم قربونش برم