2777
2789
عنوان

هیچوقت به اندازه الان حسرت مشهدیارو نخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 69 پست
ربطی به دعوت نداره اوناییم ک مشهد نیستن هرکی پول داشته باشه میره نداشته باشه هم ک خب نه

خیلی ربط داره تجربه داشتم بارها خواستم عازم بشم قسمت نسده حتی وقتی مجاور حرم بودم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مگه چند روز مسافرت به مشهد طول میکشه خیلی بشه ۵ روز برو بنظرم

عشقم شرایط رفتن جور نیست شهریور تهران خیلی درگیریم بعدم موقع مدرسه ها کنکوره

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیتونی بریتابستونه دیگه و فعلا تعطیلیبا خانواده برید

واکنش امتحانای دانشگاه: خب میگفتی🦦

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

منم شنیدم که خیلی وقتا که دلمون هوایی میشه این در واقع همون دعوت و طلبیدن ایشونه ولی چون شرایطش رو نداریم نمیریم 

مثلا اگه یه پولدار یا کسی که شرایطش رو داره هر زمان که میخواد بلیط بگیره بره ،هر زمان که هوایی بشه و طلبیده بشه خب میره دیگه🫠🙂

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

خیلی ربط داره تجربه داشتم بارها خواستم عازم بشم قسمت نسده حتی وقتی مجاور حرم بودم

بنظرم اینا اتفاقیه در مواقع خاص دعوت معنی پیدا میکنه وگرنه همیشه دور حرم شلوغه 

لازم نیست ورزش کنی و🏃‍♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید:  إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام  :  ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و برا خودت یه تفسیر ابکی بکنی. 🙏🌱               لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤

خودت اماده کن به رفتن قسمتت میشه برج مهر هوا عالیه 

ما پارسال ابان رفتیم هوا خنک و سرد بود باید کاپشن میپوشیدی کلی گشتیم .

طلبیدن و ... نیست خودت باید اماده رفتن بشی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

ان شاا،،،بزودی قسمت بشه وبری

فداتشم جیگر ایشاالله بطلبه امام 

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
من هفته ای ۷ روزش دور حرم هستم ولی فک کنم ۱۸ سال نرفتم جلو زیارت کنم

چراااا؟

دلم لککک زده برای کبوترای حررمم

من هفته ای ۷ روزش دور حرم هستم ولی فک کنم ۱۸ سال نرفتم جلو زیارت کنم

چرا

لازم نیست ورزش کنی و🏃‍♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید:  إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام  :  ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و برا خودت یه تفسیر ابکی بکنی. 🙏🌱               لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤

ربطی به دعوت نداره اوناییم ک مشهد نیستن هرکی پول داشته باشه میره نداشته باشه هم ک خب نه

پول؟ پس امام رضا رو نشناختی :))))

اصلاً ربطی به پول نداره توروخدا دیگه اینو ربطش به پول ندین

امام رضا نخواد پولدار ترین آدم شهر به هر دری ام بزنه نمی‌تونه بره

پول؟ پس امام رضا رو نشناختی :))))اصلاً ربطی به پول نداره توروخدا دیگه اینو ربطش به پول ندینامام رضا ...

باشه شما درست میگی.