2777
2789
عنوان

پدرشوهرم اومد خونمون و بهم فحش داد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین خودمون بود ربطی به خانواده ها نداشت

متاسفم واسه پدر شوهرت معلومه خیلی خیلی فهمیده هست بایس یه شغل تو مجلس بهشون بدند اخه همه هوشیارا رو اونجا دور هم جمع هستند 

بین خودمون بود ربطی به خانواده ها نداشت

بین خودتون بود، بعد در و پیکر خونه رو شکوندین و توقع داتین نیان دم در خونتون؟!

آخه این دعواست یا وحشیگری؟؟ اگه یکیتون اون یکی رو میکشت نمیگفتن پس بقیه تو ساختمون نبودن مگه؟!

بگو که خونه باباتی و به خانوادت گفتی اینو

حق به دستته تازه جوابشونم ندادی احترام گذاشتی بشین خونه بابات تا بیان دنبالت شرط هم بذار یا منبعد هرچی شد کسی در خونم نیاد یا جدا کنیم اگر با اولی موافقت کردن ولی تو باز جمع کن که جدا کنی

بین خودتون بود، بعد در و پیکر خونه رو شکوندین و توقع داتین نیان دم در خونتون؟!آخه این دعواست یا وحشی ...

شوهر من ی وحشی ب تمام معناست من ک عواقب دعوارو میدونستم و صدام و نبردم بالا تا عرعر نکنه ولی اون نفهم تر از این حرفاس

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

عزیزم هیچ احساس تنهایی بهت دست نده چون من خودم همین دوروز پیش شبیه خودت برام این اتفاق افتاد با این تفاوت که جای پدرشوهر من مادرشوهرم همیشه میپره بالا .البته من جاری ام ندارم اگه داشتم تو اون شرایط که منفجر میشدم .دعوای شمارو نمیدونم ولی ما بزن بزن میکردیم مادرش اومد اول به من توپید و دقیقا حرفش شبیه پدرشوهرت بود ولی شدید تر که گفت شما خانوادگی ولید😬 و طبق حرفایی که خودشو پسرش بهم زدن و منم جوابگو بودم وسایلامو جمع کردم با دوتا پسرام رفتم خونه بابام که تو یه شهر دیگس و اونام پشتم بودن تا اینکه یه روز نشده مادر پسر اومدن به پام افتادن تا برمگردونن 

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 
شوهر من ی وحشی ب تمام معناست من ک عواقب دعوارو میدونستم و صدام و نبردم بالا تا عرعر نکنه ولی اون نفه ...

خب دیگه پس در نهایت حق با پدرشوهرته. نمیخواد خون یکی ریخته بشه این وسط. پسرشو شناخته و میگه بری خونه‌ی بابات.

تو چه اصراری داری با کسی که به قول خودت سر یه بحث پیش پا افتاده‌ی خصوصی در اتاق رو میشکنه زیر یه سقف زندگی کنی؟

بگو که خونه باباتی و به خانوادت گفتی اینوحق به دستته تازه جوابشونم ندادی احترام گذاشتی بشین خونه باب ...

حاضرم برام بیست متر خونه بگیره ولی جدا زندگی کنم . همیشه با دعوا های ما باباش میاد و حسابی بهم توهین می‌کنه 

خب دیگه پس در نهایت حق با پدرشوهرته. نمیخواد خون یکی ریخته بشه این وسط. پسرشو شناخته و میگه بری خونه ...

چون ازش بچه دارم نمی‌دونم متوجه حرفم هستی یا نه میتونی درکم کنی یا نه

حاضرم برام بیست متر خونه بگیره ولی جدا زندگی کنم . همیشه با دعوا های ما باباش میاد و حسابی بهم توهین ...

البته من اولش قبول نکردم گفتم شوهر باید اول بره یه خونه جدا بگیره که اینجوری مسائل زندگیشو نریزه بیرون اونام به گوه خوری افتاده بودن مادره میگفت من اشتباه کردم اومدم بین دعوا

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 
چون ازش بچه دارم نمی‌دونم متوجه حرفم هستی یا نه میتونی درکم کنی یا نه

اگه هر کشوری بجز ایران زندگی میکردی، دولت او بچه رو ازتون گرفته بود تاحالا. چون امنیت روانی و جسمی نداره بین شما دوتا.متاسفانه تو این همه مشکل با شوهرت رو نادیده گرفتی و چسبیدی به توهین پدرشوهرت. این چه زندگیه که اصرار داری بچه بینوا رو توش نگه داری؟

عزیزم هیچ احساس تنهایی بهت دست نده چون من خودم همین دوروز پیش شبیه خودت برام این اتفاق افتاد با این ...

ببین دعوا ما خیلی چیز ساده ای بود ولی از اونجایی ک شوهرم فوق‌العاده عصبی و نفهمه شروع کرد به داد زدن هی ساکتش کنم ساکت نشد به پدر و مادرم فحش داد در حالی ک من ساکت بودم دیدم خانواده ش اومدن باباش گفت پاشو هر چی زودتر جمع کن برو خونه بابات اسب ولگرد .این در حالیه ک من بدون اجازه شوهرم تا سر کوچه نمیرم با هیچکس اجازه رفت و آمد ندارم .ولی باز هیچی نگفتم چون پدرشوهرم سنی ازش گذشته نمیشد بهش بی حرمتی کرد .بار اولش هم نیست همیشه بهم بی حرمتی کرده 

اگه هر کشوری بجز ایران زندگی میکردی، دولت او بچه رو ازتون گرفته بود تاحالا. چون امنیت روانی و جسمی ن ...

چیکار کنم طلاق خوبه ؟