2777
2789
عنوان

پدرشوهرم اومد خونمون و بهم فحش داد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 36 پست

شما شوهرت یا یه وحشی دیوونه‌ست که سر هیچ و پوچ اینجوری میکنه؛ یا مشکل اساسی با هم دارید و رسیده به جایی که در و دیوار رو آسیب بزنید. در هر دوصورت یه فکر اساسی باید برای این زندگی کرد و حرف پدرشوهرت بی اهمیت ترین موضوعه این وسط.مگر اینکه بخوای اونو بهونه کنی و باز به اصل مشکل نپردازی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما شوهرت یا یه وحشی دیوونه‌ست که سر هیچ و پوچ اینجوری میکنه؛ یا مشکل اساسی با هم دارید و رسیده به ج ...

ما از اول مشکل داشتیم ولی خب الان یکی دو ساله من بخاطر بچم کاری بهش ندارم جای خوابمون جداس محبتی بهم نداره خودشو ازم جدا کرده امشبم جلو کل خانواده ش گفت ک بخاطر بچه میتونی تو خونه م باشی

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
ما از اول مشکل داشتیم ولی خب الان یکی دو ساله من بخاطر بچم کاری بهش ندارم جای خوابمون جداس محبتی بهم ...

خب دیگه، عملا زندگی مشترکی وجود نداره دیگه. میخوای مشاوره بری، روانشناس بری، یا هر کار دیگه؛ باید یه فکری به حال این موضوع کنی. بازم میگم پدرشوهرتم حق داره از این وضعیت زندگی شما کلافه شده باشه. اینجوری ادامه بدین میندازتتون بیرون خودش.

خب دیگه، عملا زندگی مشترکی وجود نداره دیگه. میخوای مشاوره بری، روانشناس بری، یا هر کار دیگه؛ باید یه ...

مشکل از خودشونه از تربیت غلط ک رو بچشون پیاده کردن .اگه من مثل پسرش بودم همونجا جواب بی ادبیشو میدادم

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️