2777
2789

ی پسر پشتم چرت و پرت گفته که من عاشقشم و اگه کسی از فامیل و همسایه بفهمه خودمو میخام بکشم 

این چرت و پرتا حتی تو فامیلا و هم دهاتیامونم دهن به دهن میچرخه بین درو همسایه 

منم به همه. گفتم دروغه و استوری کردم حرفی ک پشت من میشنوی رو ببین کی میزنه پسری ک نمیتونه منو داشته باشه 

و رفتم استوری نصف محلو دیدم و اونام اومدن استوری منو دیدن 

و به چند نفر از هم دهانیا درخاست دادم اونام اومدن دیدن و الان خجالت میکشم در بیام بیرون حس‌میکنم بهم می‌خندن

شما بودین چیکار میکردین؟

حرکتی که زدم خوب بود یا بد؟

الان که کردم تموم شده چیکار کنم که راحت بتونم کنار بیام‍؟

و خجالت میکشم حس میکنم همه بهم میخندن 

خوشحال میشم بهم بگید چیکار کنم الان

چرا حس کردم از بلندگوی مسجد اعلام میکردی کارت راحت تر بود ؟! نمی‌دونم والا دیگه حالا انجام دادی ولی دفعه ها بعد اینقدر هیجانی و سریع تصمیم نگیر 🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون بد بود؟؟الان چیکار کنم

الان هیچی دیگه به رو خودت نیار ،دیگه هم برای ثابت کردن خودت از شر حرفهای یک دیوانه تلاش خاصی نکن ! امروز این یک چرت میگه فردا یکی دیگه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦