2777
2789

اونایی که منو میشناسن جریان من و این دوست پسرم رو می‌دونن که شش سال عاشق هم بودیم که این آقا خلافکار بود یعنی شیشه میفروهت که سر این جریان چند بار خواستم کات کنم گفت گذاشت این کارو بخاطر من کنار 

الان چند وقته یعنی چند هفته هست که نه زنگی میزد ینیند ماه زنگ نمی‌زد و یبار دیدم توی فالوراش یه دختری رو فالو کرده بود که بهش گفتم این کیه انفالوش کرد ولی دیدم اون یکی پیج دختره رو هنوز داره ...

بعد الان یک هفته که روزی یه پیام میده و دیر ب دیر آنلاین میشد که میدیدم جای دیگه آنلاین بود 

بعد امشب دیگه خواستم بازی نخورم چون یبار دیگه هم ازش خیانت دیدم گفتم که اره من با یکی دیگه آشنا شدم بر خلاف قبلش گفت بسلامتی خوش باشی با جدیده و تموم کردم الان دیدم تو تلگرام هنوز آنلاین 😭نمی‌دونم بازی خوردم یا نه 

حیف اون شش سال بهترین دوران زندگیم و خواستگار هواییی که رد کردم 

بنظر شما خیانت کرده ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما تو خونه پدر مادر تون چه بهتون میگذره که با ساقی وارد رابطه میشید به کجا رسیدیم که اینقدر ...

عشق اینارو نمیفهمه

نمک روی زخم نریزید لطفا درک کردن رو بلد نیستید

عشق اینارو نمیفهمهنمک روی زخم نریزید لطفا درک کردن رو بلد نیستید

عشق چیه میشه معنی کنی برام 

من پرستارم پس درک مریض اولویت کاری من 

من دلم برای هم جنس خودم می‌لرزه میبینم با ساقی مواد صنعتی وارد رابطه شده بعد شش سال عمرش تلف کرده فقط به اسم عشق 

میشه روی حماقت اسم نگذاریم 

من همیشه تو هر تاپیکی اینو بیان کردم حامی هم جنس هام هستم دلم میخواد زمان ، قلب و احساس دختر هامو هدر نره

عشق چیه میشه معنی کنی برام من پرستارم پس درک مریض اولویت کاری من من دلم برای هم جنس خودم می‌لرزه میب ...

سلامت باشی گلم

عشق یعنی کور بودن

یعنی بگی خانم محترم ایشون درست نمیشه میگه میشه

بگیم اخرش میره ها میگه نه عاشقمه عشق یعنی احمق بودن که اخرش میفهمی. چیکار کردی مثل من

البته هنوزم دوستش دارم

سلامت باشی گلمعشق یعنی کور بودنیعنی بگی خانم محترم ایشون درست نمیشه میگه میشهبگیم اخرش میره ها میگه ...

من متوجه متن تون نشدم 

من اگه آروم برخورد کنم این دختر گلم گوش نمیکنه که اگه عقلش بکار بود شش سال عمرش هدر میداد ؟

حتی یک رابطه عادی بیشتر دو سه سال ادامه دادنش ریسک 

من خودم دوست پسر داشتم با دوست پسرم هم ازدواج کردم منکر رابطه دوستی نیستم اما دلم میخواد با هر بی سرپایی وارد رابطه نشند 

جسم روح زمان بزرگ ترین سرمایه هر دختری 

من با شما این دختر خانم دعوا ندارم حرفم ساده خونه پدری با هر شکلی شرف داره به رابطه ایی که قرار با هر کسی برقرار بشه 

من متوجه متن تون نشدم من اگه آروم برخورد کنم این دختر گلم گوش نمیکنه که اگه عقلش بکار بود شش سال عمر ...

میدونم حرف تون درسته

منم با یه ادم اشتباه وارد رابطه شدم و اعصابمو خورد کرد کات شد امشب 

میدونم چون تا الان تجربه کردم و میفهمم منظورتون چیه

مریم گلی 

گریه کن ناراحت شو اما جون هر کسی دوست داری برای خودت ارزش قائل شو و با این توجیه که عشق منطق نمی‌شناسه خودتو گول نزن 

من حاضرم تا هر وقت دلت خواست همراه درد و دل هات باشم اما لطفاً برای شخصیت ات ارزش قائل شو