2777
2789
عنوان

اولین شب کات رابطه 6 ساله و خیانتش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 36 پست
میدونم حرف تون درستهمنم با یه ادم اشتباه وارد رابطه شدم و اعصابمو خورد کرد کات شد امشب میدونم چون تا ...

ناراحت نباش زمان حلال مشکلات لاینحل 

به حکمت و رحمت خدا ایمان داشته باش 

مطمئن باش اگه بخواد کسی وارد زندگی ات میشه که نمیدونی چطور سر راهت قرار گرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره ممکن هر کسی درگیر سویه مختلفی بشه و یک نکته جالب اینکه ویروس دنا داره و حتی ممکن از بدن م ...

درسته

اخه من شب ها حالم بد میشه به یکی گفتم گفت ویروس جدید مبارکت باشه

اما روز ها یکم دلپیچه و سردرد دارم

شب حاله تهوه

دختر خوب چرا عمر خودتو حروم میکنی ... خدا داره بهت راه درستو نشون میده تو بازم دنبال دلیل واسه موندنی؟؟؟ قشنگم دنبال عشق تو وجود آدمی هستی که باعث و بان.ی بدبختی چندین هزار نفره؟؟؟ادمی که آگاهانه ضربه میزنه به بقیه به نظرت میتونه همسر و همراه یا حتی دوست مناسبی باشه؟؟؟ نه پولش حلاله و برکت داره نه وجودش نه عشقش.... ۶ سال یه عمره دختر.... من ۵ سال با همسرم دوست بودم پس حال تورو درک میکنم  قدر خودتو بدون

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
درستهاخه من شب ها حالم بد میشه به یکی گفتم گفت ویروس جدید مبارکت باشهاما روز ها یکم دلپیچه و سردرد د ...

نمیدونم چه مریضی بیخودیه ولی من گرفتم حالت تهوع با دلضعفه داشتم مدام در حال خوردن بودن پیام سیری به مغزم نمیرفت اگرم نمیخوردم حالت تهوع میگرفتم وای قشنگ یه شب تا صبح بیدار بودم با چای کرک تونستم یکم حالمو خوب کتم تهوع نگیرم.

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
نمیدونم چه مریضی بیخودیه ولی من گرفتم حالت تهوع با دلضعفه داشتم مدام در حال خوردن بودن پیام سیری به ...

خیلی بد بود

بزور رفتم دست شویی دیشب 

اخه مریض ادم میشه هم روز هست هم شب 

فقط شب ها بد میشه حالم