یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این جاری من دختر بدی نیت ولی خیلی بی ادبه اصن نمیگه کی جلوشه یا با کی داره حرف میزنه یهو یه چی زشتی ...
اره میدونم اینجور شخصیتارو دیدم چیزی تو دلشون نیست فقط صاحب زبونشون نیستن واتفاقا دل نازک هم هستن ......امان ازجاری من 😵💫😵💫😵💫😵💫۳سال ونیمه باهاش کات کردم عقده ای مریض حسود
من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
نمیدونم خدا آبجی منم ی جاری مث جاری تو داره باهاش سنگینه آبجیم بدش میاد ازشوخی بااون چون ازش ۷سال بزرگه خواهر من ولی من باشم منم مث خودش میگم ومیخندم......جاری من بشدت حسود اهل مقایسه و رقابت همشو هم نشون میده ب همه یکسری کنی باهات دعوامیگبره منظورم اینه یچی بخری یا بپوشی
من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن