2777
2789
عنوان

جاری بی ادبم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور آدما رو کافیه یکم رو بدی فقط😂😂😂😂اما سگشون شرف داره ب عقده ای های مریضی مث جاری من

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اینجور آدما رو کافیه یکم رو بدی فقط😂😂😂😂اما سگشون شرف داره ب عقده ای های مریضی مث جاری من

این جاری من دختر بدی نیت ولی خیلی بی ادبه اصن نمیگه کی جلوشه یا با کی داره حرف میزنه یهو یه چی زشتی میپرونه

این جاری من دختر بدی نیت ولی خیلی بی ادبه اصن نمیگه کی جلوشه یا با کی داره حرف میزنه یهو یه چی زشتی ...

اره میدونم اینجور شخصیتارو دیدم چیزی تو دلشون نیست فقط صاحب زبونشون نیستن واتفاقا دل نازک هم هستن ......امان ازجاری من 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫۳سال ونیمه باهاش کات کردم عقده ای مریض حسود

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بدبختی اینه منم آدمیم که زود میبخشمو فراموش میکنم نمیتونم از کسی ناراحت بمونم میترسم هوا برش داره

به نظرم این ی بار چیزی نگو چون تموم شده رفته ولی‌اگ بازم تکرارش کرد بهش بگو که دوست نداری همچین رفتاری رو 

یا اینکه باهاش سرسنگین شو تا حد خودشو متوجه بشه

ینی میگی چیزی بهش نگم؟چرا مگه جاریت چجوریه؟

نمیدونم خدا آبجی منم ی جاری مث جاری تو داره باهاش سنگینه آبجیم بدش میاد ازشوخی بااون چون ازش ۷سال بزرگه خواهر من ولی من باشم منم مث خودش میگم ومیخندم......جاری من بشدت حسود اهل مقایسه و رقابت همشو هم نشون میده ب همه یکسری کنی باهات دعوامیگبره منظورم اینه یچی بخری یا بپوشی