cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 عنوان چیمیشد مثلا از اول لاغر بودم 🤌🏻😭😂 | مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 139 پست اینهمه ادم لاغر و خوش اندام هسنمیشد منم بین اینا بودم؟😩😂حتما باید خودمو بکشم لاغر شم۶ ساله دارم جون میدم هنوز مونده به اندامی ک میخوام برسمالانم فستم دلم شیرینی میخواد😩😭😂دوماهه قند مصنوعی لب نزدم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1404/05/26 | 02:06 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 منی که 43 کیلو بودم، شبیه کارتن خابها🥴🥴🥴😂😂😂😂 خودمو کشتم تا 58 شدم، میخام 65 بشم، صورت تپل بهم ... میخوام ۶۰ بشم پروتئین بخورم بشم ۶۲ بسه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
خدایاازتgممنونم عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 2871 دیگ دارم دیوونه میشم بخدا خسته شدم کلی خوراکی خوشمزه این مدت از دست دادم😂😭شیر کاکائو داریم یخچال ا ... اسکینی میخوای؟
itzy عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 1165 منو چی میگی وزنم پایینه ولی اندامم منو بیشتر نشون میده برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمیترسد ز چیزی جز خدا...🔥 اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱
خدایاازتgممنونم عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 2871 میخوام ۶۰ بشم پروتئین بخورم بشم ۶۲ بسه پروتیین چی چاق میکنه منم بخورم
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 من لاغرم😎😏🤣۱۶۰۵۰ منم میشم😌🤣 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 خوبه دیگه اونی ک میخوام نیس اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
کلوچه2004 عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 406 منم میشم😌🤣 میخای ۵۰ بشی؟چون ماشالله قدت بلنده ۵۰ خیلی لاغر نشونت میده همون ۶۰ خوبه برات برای ازدواج منو عشقم یه صلوات بفرستید🥲🩷🙏🏻
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 لاغری چدرد میخوره من لاغرم چهرم نمک نداره ولی تپلیا نمکین به دل میشینی از پایین تنه خیلی تو پرم شلوار اونجوری ک میخوام نمیمونه برامبا لباس چاق دیده میشملباسای تنک بهم عالی میمونهولی اخه ادم بیرون مگ میتونه تنگ بپوشه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 خوبه که😐من الان میخام برسم ب وزن تو دارم خودم رو می کشم وای نهه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
های_هانی عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 7428 من ۶۳ کیلوم قدم ۱۶۶ ولی دوست دارم ۶۰ بشم بک ساله رژیم میگیرم ولی کم نمیکنم باید چیکارکنم واقعا وای ۱۶۶ قد موردعلاقمه هیچ
دیبا۲دیباجی عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 575 من دارم خودمو ۶ماهه جر میدم بزور۴ کیلو کم کردم الان دو ماهه استپ کرده وزنم هیچ جوره کم نمیشه تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱
za85 عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 3115 میخوام ۶۰ بشم پروتئین بخورم بشم ۶۲ بسه تو دوماه که قند حذف کردی چقد کم کردی بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 من ۶۳ کیلوم قدم ۱۶۶ ولی دوست دارم ۶۰ بشم بک ساله رژیم میگیرم ولی کم نمیکنم باید چیکارکنم واقعا قندو حذف کن فستینگ انجام بده اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
دیل84 عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1067 وای نهه تو وزنت کاملا متعادل با قدت هست کاربری خواهرم بوده الان برای منه