همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
من ۴ کیلو به دنیا اومدم امسال تصمیم به لاغری گرفتم و لاغر شدم بابام میگفت وااای اولین باره لاغر میبینمت انگار نمیشناسمت از تو بیمارستان گردالو تحویلت گرفته بودم تا امسال 😂
بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
گلم من اصلا اشتها نداشتم، سالهای سال، بعدش من تخمه خیلی دوس دارم، آخر شبها بعد از شام، تخمه خوردم هرروز، البته من جوش موش اینا در نمیارم 😂😂 راحت میخوردم، بعدش به مروز هم اشتهام باز شد هم کم کم دیدم وزنم داره میاد بالا، تا مدتها ادامه دادم، هم کمی غذام رو بیشتر کردم هم تخمه رو هرشب خوردم، الان فک کنم 59 باشم، بعدش کم کم سرگیجه گرفتم، از کلسترول خون ترسیدم که نکنه به خاطر تخمه، چربی خون گرفته ام، آزمایش دادم همه چی نرمال بود، کمی غلظت خون داشتم اون باعث سرگیجم شد، دیگه نمدونم غلظت به خاطر تخمه بوده یا نه، الان نمیخورم دیگه، اما غذام رو خوب و کامل میخورم وزنم ثابت مونده فعلا
ولی دیگه رشدامو کردم نهایتا دو سانت دیگه دکتر گفت قد میکشی