2777
2789

من امسال دوقلوهام کلاس اولی هستن و مدرسه دولتی ثبت نام کردم و همه ی کارهاشون حتی روپوش رو هم گرفتم ولی میگن بخاطر آب و برق ممکنه مجازی بشه بچه هام نیمه اولی و آخرشهریور هستن یعنی همینجوریش دارم زود میفرستم.. اگر مجازی بشه نمیتونم برسونم و پایه شون هم. ضعیف میشه ..میخوام یکسال دیر بفرستم میتونم اینکار رو بکنم؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چون ثبت نام کردی بشه نفرستی . 

کاش ثبت نام نکرده بودی . شهریوری یه سال دیرتر برن بهتره 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

کی گفته مجازیه؟ تروخدا این حرفهای الکی را باور نکنید و بعدش بر اساس این حرفهای بیخود تصمیم میگیرید.

مثل پارساله به خاطر الودگی هوا تعطیل بعد هم به خاطر سرما

چند ساله همین کارشونه امسال نمیدونم چرا همه فکر کردند سالهای قبل هر روز بچع ها میرفتند و حالا استرس اینو دارند که بعضی روزها تعطیل بشه

حداقل سال بعد آماده تر هستن

بچه در یه صورت یاد نمیگیره کلاس اولو که مشکل مغزی داشته باشه و دیرآموز باشه.

وگرنه آپولو هوا نمیکنن که. کی گفته بچه ی نیمه اولی ضعیف تر میشه از بقیه؟

باز یه چیزی مد شد 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بزار برن اگ مجازی شد سال دیگه هم دوست داشتی بزار کلاس اول بموننوگرنه از هم سناش عقب میفته و خوب نیست

از همین الان دارم گبج میزنم...

معلم خصوصی بگیرم چیکار کنم؟

لامصب از اینا همه کار برمیاد تا مردم رو اذبت کنن خدا از رو زمین برشون داره مردم یکم نفس بکشن