2777
2789
عنوان

ایده برای از آبرو بردن یه زن بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 74 پست
اره با هم خوبیم نزدیک دو ماه از اون دعوا بزرگ گذشته من ذهنم هنوز درگیره اون زن ولی شوهرم نمیدونه هرش ...

ایشالاخوشبخت بشی گلم انقدروزای خوب وخوش وارومت زیادباشه که یادت نیوفته این روزات،اماسعی کن کاری بااون زنه نکنی خداخودش میذاره توکاسش

می‌دونم کارم اشتباه یه دفعه جوش میارم

تجربه مشابه حتی به مراتب بدتر از این هم داشتم عزیزم 

فقط بگذر...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هس

تهران که نیست 🤕🤕اتفق چند شب پیش به همسرم گفتم همین تلفن کارتی ها کلی تو مواقع بحزلنی به کار میاد ـهنوز کشورهای دیگه دارن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

همین که شوهرت دست به خودکشی زده ینی خیلی پشیمونهمهم شوهرتهاون زنه رو بسپر به خدا

چقدر جمله شما آرومم کرد این چند وقت فقط دنبال اینم یکی بگه زندگیت خوب پیش می‌ره زنه رفته ذهنم واقعا درگیره

شمارشو بده من به عنوان زن خراب پخش کنم زنک بزنن آسی بشه

عزیزم خیلی خودمو کنترل کردم که بد حرف نزنم اما شما از کجا فهمیدی که این خانم استارتر راستشو گفته که می خوای به خاطر ی حرف دین و ایمون و دنیا و اخرتتو به حراج بذاری؟بر فرض که استارتر راست بگه که من فکر میکنم راست میگه اما واقعا به من و شما چه ربطی داره که ندونسته و ی طرفه همچین تصمیمی بگیریم؟اینو گفتم که سعی نکنی هیچ وقت از روی احساسات خمچین کارهایی بکنی❤

می‌دونم کارم اشتباه یه دفعه جوش میارم

شاید اگه من جات باشم عکسای زنه را پخش روبیکا و اینستا میکردم اگه لخت و بدحجابه 

پخش میکردم اینترنت و همه جا با اسمش که روش نوشته شده باشه 

شاید اینطوری شوهرشم یه جایی میدید 

تا یاد بگیره وقتی تعهد به شوهرش داره نره سراغ کس دیگه 

نمی‌خوام شوهرم بفمه و زندگی خودم خراب بشه بخاطر یه زن خراب

بعد شوهر خودت خراب نیست احیانا؟ 

یک مرد متاهل و یک زن متاهل باهم رابطه داشتن؛ چرا فقط زن باید تاوان پس بده و زندگیش خراب بشه؟ اگه انسانیت داری زندگی این مرد رو هم خراب کن

تو باید یقه شوهر خودتو بگیری که چرا بهت متعهد نبوده. اون زن هیچ جایی رو برای تعهد به تو امضا نکرده. ولی شوهرت امضا کرده

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    
عزیزم خیلی خودمو کنترل کردم که بد حرف نزنم اما شما از کجا فهمیدی که این خانم استارتر راستشو گفته که ...

چون من با خرابا مشکل دارم و هر کاری از دستم بر بیاد برای نابودی و عذاب کشیدنشون میکنم 

شاید اگه من جات باشم عکسای زنه را پخش روبیکا و اینستا میکردم اگه لخت و بدحجابه پخش میکردم اینترنت و ...

فقط میترسم ازم شکایت بشه یا یه بلایی سرم بیاره زنه که آبرو ندارم من باید از آبرو خودم بترسم

اره با هم خوبیم نزدیک دو ماه از اون دعوا بزرگ گذشته من ذهنم هنوز درگیره اون زن ولی شوهرم نمیدونه هرش ...

عزيزم ببخشید رک میگم...

ولی خراب شوهرته

حالا که راحت داری باهاش زندگی میکنی و اوکی هستی، دیگه هیچ لزومی نداره بخوای ذهنتو درگیر اون زن غریبه بکنی یا بخوای نسبت به اون کاری انجام بدی

اگه هر عمل یا ذهن مشغولی هم قراره داشته باشی باید نسبت به شوهرت باشه

نه آدمای رندوم و غریبه که فقط به واسطه خیانت شوهرت باهاشون آشنا شدی