2777
2789
ندیدمکارما وجود نداره خودتون رو گول نزنید

موافقم. این ذهن آدماست که برای تسکین و تسلای خودش بعضی چیزها رو به هم ربط میده.

مثلا یکی میگه دیدی فلانی بهم بی‌احترامی کرد مریض شد. درحالی که بین این دو ارتباطی وجود نداره. مریضی یه نفر حاصل سبک زندگی و ژنتیکشه و چه بی‌احترامی می‌کرد چه نمی‌کرد براش پیش می‌اومد. ولی آدم ستم‌دیده برای اینکه دلش خنک بشه دوست داره فکر کنه این رنج حاصل رنج خودشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر بقیه محترم...

ولی من دیدم اعتقاد هم دارم.یه خانمی فامیل پدری دورمون بود ک یه پیره مرد فلج همسایشو مسخره میکرد وطعنه میزد از قضا خودشم سکته کرد و‌فلج شد....

یه آقاهم میشناسم ک مرگ کسیو بارها وبارها مسخره میکرد 

خودشم دقیق همونجوری مُرد.(نمیگم چجوری چون بعضیا عزیزاشون اونجوری فوت شده ناراحت میشن)من میگم کارما همون تقاص کارها یا حرفای ناحقه ک خیلیاپس میدن

نظر بقیه محترم...ولی من دیدم اعتقاد هم دارم.یه خانمی فامیل پدری دورمون بود ک یه پیره مرد فلج همسایشو ...

بله درسته یکی برای نازایی من شدیدا خوشحال بود و وقتی فهمید باردارم گفت همه حامله میشن دیگه هر وقت بدنیا آوردی گرفتی بغلت حسابه موند دختر خود این طرف بعد چهار سال با زور و دوا درمون باردار شد که تو سه ماهگی سقط شد بعد اونم نزدیک دوسال طول کشید دوباره باردار بشه ولی اینبار بچش بدنیا اومد 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
همینکه سر خودشون اومده، چشیده چی گفته کافیه

حالا برا دختر شدن بچه های من هم داستان درست کرد و خوشحالی میکرد شدیدن پسر پرسته حالا میگه بچه ی اول دخترش که تو سه ماهگی سقط شد پسر بوده ولی اینی که بدنیا اومده دختره 

حالا برا دختر شدن بچه های من هم داستان درست کرد و خوشحالی میکرد شدیدن پسر پرسته حالا میگه بچه ی اول ...

اهمیت نده عزیزم بزار بگه دلخوشی بده بخودش ، بچه فقط سالم باشه 

بخاطر گل دختراتم روزی هزاربارخداروشکرکن

منم یه دختردارم روزی هزاربارخداروشکر میکنم.

موافقم. این ذهن آدماست که برای تسکین و تسلای خودش بعضی چیزها رو به هم ربط میده.مثلا یکی میگه دیدی فل ...

احسنت

دقیقا همینا رو می خواستم بگم ولی چون طولانی میشد واقعا حوصله نوشتنش رو نداشتم مرسی که حرفم رو زدی

کاملا دقیق گفتی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
اهمیت نده عزیزم بزار بگه دلخوشی بده بخودش ، بچه فقط سالم باشه بخاطر گل دختراتم روزی هزاربارخداروشکرک ...

خدا حفظش کنه برات عزیزم ♥️

عاشق دخترامم همه چیزمن ♥️♥️