2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کدوم از کارهای آدما کد رهگیری نداره که ما بفهمیم تهش به کدوم مقصد می‌رسه یا اتفاقی که الان براشون افتاده دقیقا از کجا پست شده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بله .خانواده شوهرم که هر چه احترام میکردم دهن کجی می‌کردن حالا گیر ی عروس دهه هشتادی افتادن که هر چی احترام میکنن دهن کجی می‌کنه 😌 حالا شما میگید کارما من میگم چوب خدا 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
بله .خانواده شوهرم که هر چه احترام میکردم دهن کجی می‌کردن حالا گیر ی عروس دهه هشتادی افتادن که هر چی ...

خب الان ب حال شما تاثیری داره؟ منظورم اینه فهمیدن با شما بد بودن ،اخلاق رفتارشون عوض شده