2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا حسرتی نیست ما چهارتا خواهر بودیم یکیم ک چشم سبز بور بود خیلی شوهرش پولداره اون هیچی دوتایی دیگه خواهرام  من از همشون خوشکلتر بود م سیا بخت شدم.اون دوتا خارهرم همش خاستگارای پولدار براش میمومد راستش الان تو خونه منو به عنوان ی آدم سیا بخت میشناسند 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

هیشکی بی دغدغه نیس. شما عینکت مشکل داره گل من .

اتقاقا شما انگار تو این دنیا وجود نداری ببینی دغدغه ها چقذر باهم فرق داره 

یکی دغدغه اش اینه مثلا ماشین یک ملیاردیش رو تبدیل به مدل بالاتر کنه 

یکی دغدغه اش اینه بتونه یه پراید دست دوم بگیره ولی بازم نمیتونه 

چون اصلا دنیا عادلانه نیست و همه چیز بر اساس احتمالات و شانسه شما تصور کن از لحظه ایجاد نطفه از اون همه ژن که از اجدادت بهت ارث رسیده بصورت تصادفی بیماری ها و خصوصیات ظاهریشونو ارث میبری دیگه بعدش که دنیا اومدی و بزرگ شدی حالا باید تلاش کنی ازین شانسی که برات پیش اومده چه خوب چه بد زندگیتو بسازی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کاربرا درست میگن

همه مشکل دارن و کسی بدون مشکل نیست

مثلا یکی با شوهرش دعوا کرده که چرا فلان کنسرت کشور خارجی نبردش اون یکی هم خرج دوا درمون بچشو نداره و داره دق میکنه

اما این کجا و آن کجا!

.                                                                  
خوشبخت ها هم یه روز بدبخت میشن دو حالت داره در کل یا از اول بدبختی یا خوشبختی بعد بدبخت میشی

😄 چه استدلال دل خوش کنکی

ان شاءالله کسی بدبخت نشه

.                                                                  
بخاطره سطح فرکانسی شونه چیز هایی و جذب میکنن که با سطح فرکانس شون تطابق داره

کسی که مثلا بهش میلیادری ارث میرسه 

با کسی که ارث خاصی نداشتن از اول چه فرقی میکنه؟؟ 

اولی چه فرنکانسی رو جذب خودش کرده؟؟؟ 

حداقل شدت مشکلات باهم فرق ک داره

به نظرم فقط‌ جنسش با هم فرق داره. بقیش یا بستگی داره به حماقت خود آدما که چقدر خودشون با دست خودشون ، برا خودشون مشکل درست کنن. و یا برمیگرده به خواست خدا که خدا هم توان و ظرفیت آدمارو می بینه و به کسی بیشتر از توانش مشکلات نمیده. 

هیشکی بی دغدغه نیس. شما عینکت مشکل داره گل من .

مهم اینه چ دغدغه ای باشه 

مثلا من تو خوابگاه که هستم مشکلات بزرگ دارم 

نمدونم مالی... و خیلی مشکلات دیگه که نمتونم بگم 

ولی دوستم دغدغه اش اینه که چجوری مخ پسره بزنه 

بزرگترین غمش اینه مادربزرگش را چندسال پیش از دست داده 

اینا واسه من دغدغه نیست اگه بخوام حساب کنم بی نهاییت میشن 

همیشه میگم عدالتی وجود نداره واسه بعضیا