2777
2789

میخوام ببینم ازین مزاحمای خیابونی که با ماشین میافتن دنبال ادم التماس میکنن شوهر درمیاد یا نه

بعضیاشون جدی پولدار و خوشگلن🫠😂

خواستگار سنتیا داغونن خدایی هیچ جوره تو کتم نمیره

دانشگاهمم تموممم شد و هیچ انسان لایق و درخوری ندیدم تو اون خراب شده😔😂

سوال منم هست 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکککک نکنم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

پیاده مغازه جایی ببینی یه چیزی

با ماشین بیفته دنبالت؟ 

فک نکنم

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

مزاحم نبود همسرم .همون اول که دید شماره داد اما من بهش زنگ نزدم 

.جلوی در دانشگاه دیدیم همو .اما دانشجو نبود درسش تموم شده بود .خیابون بود دیگه ‌.

چند روز بعد باز اومد جلوی دانشگاه تا منو پیدا کنه و گفت قصدش جدیه و حتما زنگ بزنم بهش

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سوال منم هست

بالاخره یه جا باید اشنا شیم دیگه نه؟🤣

خدایی کیس های خیلی خوبی از دست دادم با شخصیت و محترم هم درخواست دادن ولی صرفا چون تو خیابون بود اهمیت ندادم و نخواستم که راه بدم 

پیاده مغازه جایی ببینی یه چیزیبا ماشین بیفته دنبالت؟ فک نکنم

اره دیگه وقتی از تو ماشین میبینن با ماشین میافتن دنبالت دیگه طرف نمیتونه یهو شیفت بشه تو پیاده رو که وقتی شلوغه