2777
2789
اتقاقا شما انگار تو این دنیا وجود نداری ببینی دغدغه ها چقذر باهم فرق داره یکی دغدغه اش اینه مثلا ماش ...

آره دغدغه ها فرق داره ولی همه دغدغه دارن. اینا ظاهر مشکلاته.  تهش تو نمیدونی کدوم ازینا دقیقا حالشون بدتره. فقط آدمی آرامش داره که رو شخصیتش کار کرده باشه تو بدترین شرایط و سختی ها

اول هرکسی کارما زندگی قبل اشو داره و با این سرمایه نیاز داره تا مسیر بیدارشو طی  کنه  اگر در مسیرش قدم برداشت که هم شادی و داره هم ثروت و وگرنه خلاف اش و بره    اگه گنج کله دنیا هم بهش بدی احساس شادی نمیکنه 

از قبل ما نوشتیم که کی هستیم و کجا میایم و میریم  اگه الان اوضاع  شما اینطوری پس خودت تصمیم گرفتی من برای روند بیداری نیاز دارم و به میلیارد ها تومن پول ندارم در اوایل زندگی و  بجاش نیاز به فلان فرد و داستان دارم و.... 

دنبال شادی اخر مسیر نباش شادی خود مسیر ههه - از الان لذت ببر 😼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری بی دغدغه بزرگ میشن  و بی دغدغه ازدواج می کنن و هرروز لاکچری تر از دیروز یه سری با کلی استعداد جواب تلاش هاشون صفره . به قول شاعر بخت و دولت به کاردانی نیست جز به تقدیر آسمانی نیست کیمیا گر به غصه مرده و رنج ابله اندر خرابه یافته گنج .اوفتاده ست در زمین بسیار بس حقیر ارجمند وعاقل خوار 

اول هرکسی کارما زندگی قبل اشو داره و با این سرمایه نیاز داره تا مسیر بیدارشو طی کنه اگر در مسیرش ق ...

من در مورد هرچی که صحبت کردم با افراد اون چیز خیلی زود از دست دادم 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
مهم اینه چ دغدغه ای باشه مثلا من تو خوابگاه که هستم مشکلات بزرگ دارم نمدونم مالی... و خیلی مشکلات دی ...

مطمینم دوستت مشکلات بزرگتر از این داشته ولی بعضیا وقتی مشکلات از پا درشون میاره دوس ندارن کسی بدونه. دوستت نخواسته مشکلات اصلیشو تو بدونی همونطور که تو نخواستی همه مشکلاتتو اینجا بگی. شخصا تا حالا صدها آدم پولدار تو زندگیم دیدم، ولی آدمی ندیدم که بتونم بگم مشکل حاد نداره 

من در مورد هرچی که صحبت کردم با افراد اون چیز خیلی زود از دست دادم

درسته دیگه  توجه شما انرژی هست) الان شما به کف دستت 10دقیقه توجه کن شروع میکنه به نبض زدن.

حالا فکر کن دیگران رو کار شما انرژی خرج کنن هدف ات از مسیر ممکنه خارج شه 

یه بحث دیگه ام اعتقاد شماست یه دوست داشتم میگفت بعد هر خنده یه غمی  هس هر دفعه یه شادی میومد تو زندگیش  بعد با یه موضوع دیگه  ناراحت میشد 

ولی اعتقاد من برعکسه بعد شادی شادی بهتری هست همیشه هم همینطور بوده واسم خدا رو شکر

پس اعتقاد شما واقعیت زندگیتو میسازه 

اگه اعتقاد داری به کسی بگی  نمیشه همونه واس شما 

یه سری بی دغدغه بزرگ میشن و بی دغدغه ازدواج می کنن و هرروز لاکچری تر از دیروز یه سری با کلی استعداد ...

اون تقدیر آسمانی رو چ کنیم ک برامون خوب باشه؟

اصلا دست ما هست؟

این فقط خداست که میمونه

مطمینم دوستت مشکلات بزرگتر از این داشته ولی بعضیا وقتی مشکلات از پا درشون میاره دوس ندارن کسی بدونه. ...

نه عزیزم اینجوریام نیست 

خانواده خوب که جونشون واسه هم می‌ره 

رشته خوب

پولدار و در رفاه کامل هستن 

من نگفتم چون میترسم شناسایی بشم 

به عینه دیدم همه دغدغه دارن ولی متفاوت 

یکی دغدغه  ای دارع که واسع بغضیا دغدغه نیست 

حتی پولدارام خودشون بدبخت میدونن 

ولی بدبختیا ما فرق داره تا اون بدبختی 

درسته دیگه توجه شما انرژی هست) الان شما به کف دستت 10دقیقه توجه کن شروع میکنه به نبض زدن.حالا فکر ک ...

من اعتقاد ندارم واون موقع اصلا حواسم نیست وقتی در موردش صحبت میکنم یعنی چنان حالیم میکنه که انگار نشسته ببینه از دهنم چی بیرون میاد درست برعکسش انجام بشه 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

مثلا من اگه همه زندگیمم پر پر بشه مدلم اینجوری نیس که ناله کنم‌ و همه جا جار بزنم. تهش دو سه تا پیام ناراحت کننده بذارم . ولی یه دوستی داشتم شوهرش شیلنگ دستشویی رو تعمیر نکرده بود ، به عنوان درد دل میگفت و غصه می‌خورد که شوهرش بی مسیولیته. اینه فرق آدما. همه مشکل دارن ولی هر کسی یه جوری بروز میده ، و یکی میشینه و گریه میکنه ، یکی تلاششو بیشتر میکنه .... این تفاوت آدماست تو آخرین لحظه ها 

نه عزیزم اینجوریام نیست خانواده خوب که جونشون واسه هم می‌ره رشته خوبپولدار و در رفاه کامل هستن من نگ ...

بازم اشتباه میکنی. پیام آخرمو بخون. 

عزیزم یه سری چیزا تو این دنیا معلوم نمیشه. به کسایی که مثه شما فک میکنن خیلی زیاد برخورد داشتم. ببین روز قیامت همه چی معلوم‌میشه اونوقت چیزایی میبینی که متوجه میشی نظرت اشتباه بوده. 

من اعتقاد ندارم واون موقع اصلا حواسم نیست وقتی در موردش صحبت میکنم یعنی چنان حالیم میکنه که انگار نش ...

بلاخره  این چیزی که ناخودآگاه شما تجربه کرده بر حسب تجربه پذیرفته  (که حالا   دوره های پاکسازی داریم  بحث اش اینجا نیست)  همون طور که دوست دارین زندگی کنین از کوچک ترین چیز ها لذت ببرین  بعد معجزه میبینید چه در بیرون چه در درون  

زندگی خیلی پیچیدس. اینقد ساده نیست که شما فک میکنی.

مثلا دو تا مادر بداخلاق رو در نظر بگیر. دختر یکیشون هی به مادره محبت میکنه با اینکه همیشه بهش ظلم میشه و بعد از ۲۰ سال مادرش تغییر میکنه و باهاش مهربون میشه و مسیر زندگیش عوض میشه. یه دختر دیگه با مادر بداخلاقش عین خودش رفتار میکنه و روز به روز اعصاب همه شون بدتر میشه. مادرش از اعصاب خوردی طلاق میگیره دخترم مشکلات اعصاب پیدا میکنه. شرایط اولیه هردوشون یه جور بود با دو تا نتیجه کاملا متفاوت به خاطر انتخاب هاشون. تمام این جزئیات روی زندگی تاثیر داره . تک تک انتخاب ها و تلاش های ما اثر داره. اگه خدا به کسی سختی بده ولی اون آدم مسیر درستو بره ، یه جوری براش جبران میکنه که باورش نمیشه.... 

تهش نمیتونی بگی کی بیشتر سختی کشیده و چی حالشو خوب یا بد کرده