2777
2789
بازم اشتباه میکنی. پیام آخرمو بخون. عزیزم یه سری چیزا تو این دنیا معلوم نمیشه. به کسایی که مثه شما ف ...

اشتباه نمیکنم شما چشمتون بستست گلم مشکلات همه یکی و به اندازه نیست یکی مشکلش بزرگه مثلا پدرش/خودش

سرطان داره 

ولی یکی مشکلش اینه که ماشینی که دوست داره باباش براش بخره 

هردو ممکنه بخاطر مشکلشون گریه می‌کنن ولی این گریه با اون گریه فرق داره 

بلاخره این چیزی که ناخودآگاه شما تجربه کرده بر حسب تجربه پذیرفته (که حالا دوره های پاکسازی داریم ...

ممنون یعنی همون موقع که صحبت میکنم در مورد چیزی  پاکسازی رو بگم اوکی میشه

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نمیکنم شما چشمتون بستست گلم مشکلات همه یکی و به اندازه نیست یکی مشکلش بزرگه مثلا پدرش/خودش سر ...

اتفاقا منم کسیو دیدم که دقیقا بعضیا مثه شما فک میکنن این چقد خوشبخته شوهرش لکسوس داره. ولی تنها کسی که خبر داره سرطان سینه داشته و سینشو تخلیه کرده منم و حتی به مادرش نگفته سرطان داشته تا مادره غصه نخوره و من از نزدیک دیدم چی کشید. کسی رو هم میشناسم که یه بار خورده زمین و دستش زخم شده دو تا بخیه زده همه رو خبر کرده و فکر میکنه همه بدبختی های دنیا مال خودشه. عزیزم شما چشاتو روی واقعیت ها بستی و ظاهر بینی. وگرنه هر کی فکر کنه می فهمه مریضی برا همه آدماس ربطی به پولدار و فقیر نداره. اتفاقا روستاییا که نوعا فقیر ترن به خاطر سبک زندگی سالم کمتر سرطان میگیرن. منم این هفته عمل کلیه دارم ولی به کسی نگفتم هنوز. حتی داداشمم نمیدونه. این تفاوت فرهنگ آدماس نه تفاوت تو بدبختی یا خوشبختی. شما هیچ وقت از بیرون نمی تونی بفهمی یه آدم بهش چی گذشته ، تا وقتی که به جای اون زندگی‌ نکردی.

پیام قبلیمو بخون که نوشتم این هفته عمل کلیه دارم.

میدونم‌ که ما تا قیامت هم بحث کنیم نمیتونیم روی نظر همدیگه اثر بذاریم. چون از دو تا فرهنگ مختلفیم و نگاهمون به زندگی فرق داره، هیچ وقت دو تا آدم از دو فرهنگ و طرز فکر مختلف نمیتونن همدیگرو درک کنن. شمام شدیدا در اشتباهی.  من با آدما از هر دو فرهنگ زندگی کردم‌ و قشنگ میدونم واکنش هر دو گروه به دردسر و مشکلات چجوریه و درباره زندگی‌چی فک میکنن و مردم‌رو چجوری میبینن. شما هم فقط توی قیامت متوجه اشتباهت میشی. پیام قبلیمو یادت نره بخونی. سه ساعت با گوشیم نوشتم 

ممنون یعنی همون موقع که صحبت میکنم در مورد چیزی پاکسازی رو بگم اوکی میشه

دوره پاکسازی یه روند نوشتن  چیز طبق شرایط خاص هست که اساتید  مربوطه بلدن 

ولی شما روزی 10خط تا یه مدت 20 30 روز 

من باور دارم حتی باگفتن حرفی به دیگران تاثیری در مسیر زندگی من نداره  

تمام هستی بر پایه قصد و نیت هست شما روزی یه لیوان اب بخور با نیت پول میبینی  کم کم اثرشو میذاره و... 

دنبال شادی اخر مسیر نباش شادی خود مسیر ههه - از الان لذت ببر 😼

اتفاقا منم کسیو دیدم که دقیقا بعضیا مثه شما فک میکنن این چقد خوشبخته شوهرش لکسوس داره. ولی تنها کسی ...

نمدونم ولی مطمننن باش استثنایی هم هست کسی خوشبحت باشه 

ممنون عزیزم بابت وقتی برام گذاشتی 🤍

ان شالله عمل تون با موفقیت انجام بشه و سلامتی اون کامل بدست بیارین 

حالم  اصلا خوب نیست حتی دیگه کاری با خدا هم ندارم 

من اینقدر بدبختم که نمتونم با صدا بلند  گریه کنم بلکه دلم خنک شه

نمدونم ولی مطمننن باش استثنایی هم هست کسی خوشبحت باشه ممنون عزیزم بابت وقتی برام گذاشتی 🤍ان شالله ع ...

آدم خوشبخت که زیاده ولی خوشبخت اونایی هستن که روی خودشون کار کردن و وابستگیشونو به دنیا کم کردن تا تو شرایط بد، دلشون به چیزای بالاتر خوش باشه. ولی خوشبخت به معنی چیزی که شما میگی‌ ، وجود نداره. 

برای دعات مرسی. هر وقت دلت شکست، برای عمل منم دعا کن. امیدوارم تو هم مشکلاتت حل بشه عزیزم و صبرت زیاد بشه. من یاد گرفتم از حال بد نترسم و نخوام همیشه حالم خوب باشه. چرا همیشه دنبال حال خوبیم؟ چی میشه حالمون بد باشه .

آدم خوشبخت که زیاده ولی خوشبخت اونایی هستن که روی خودشون کار کردن و وابستگیشونو به دنیا کم کردن تا ت ...

اره گلم خودم می‌دونم بلاخره ادما خودشن میتونن باعث خوشبختی خودشون بشن 

خوشبخت کسیه که با کم توقعی احساس خوشبختی می‌کنه 

قربونتون برم ان شالله همه چی به خوبی پیش میره 

حال من همیشه بد بوده نه اینکه ادمی باشم نالع کنم نه واسه هرچی از خدا خواستم سکوت کرده انگار که نیستم 

تاحالا خبر خوشحالی نشنیدم 

اتفاقی نیافتاده که ته دل بخندم و شاد بشم اما برعکسش زیاددد

شاید من زیادی پرتوقعم حتی واسه یکبار 

سرتونو در آوردم ببخشید 

اره گلم خودم می‌دونم بلاخره ادما خودشن میتونن باعث خوشبختی خودشون بشن خوشبخت کسیه که با کم توقعی احس ...

مرسی قربونت بشم. خب منم هرچی فک میکنم نه خبر خوشحالی شنیدم نه اتفاقی افتاده که خوشحالم کنه. همیشه بقیه خواستن منو افسرده کنن . من مقاومت کردم و برای بقا جنگیدم. کلا خدا رو بیخیال شو واسه اینکه چیزی بهت بده. چون اگه میخواست به کسی بده به چهار ده معصوم میداد و اماما یکی بعد از اون یکی پر پر نمیشدن. اگه خدا میخواست آرزو های دنیایی مارو برآورده کنه، شایسته تر بود کاری کنه که جسد امام حسین زیر ثم اسبا تکه تکه نشه یا کاری می‌کرد که حضرت زینب سر امام حسین رو توی تشت خون نبینه. اصلا جریان زندگی این نیس و قرار نیس خدا دنیای مارو آباد کنه. اگرم دعا میکنیم واسه اینه که خدا گفته دعا کنین. ولی هزاران دلیل میتونه باشه که خواسته ما محقق نشه. منم دوس داشتم یه وردی بخونم دیگه کلیه مو عمل نکنم و هفتاد میلیون به دکترای بی وجدان ندم ولی قرار نیست این اتفاق بیفته. من حال بد رو پذیرفتم. بعد از پذیرش ، راحت تر میشه و مشکلات برا اینه که ما رشد کنیم. تا وقتی نپذیریم و رشد نکنیم اون مشکلات هستن .... و وقتی رشد کنیم و بزرگ بشیم دیگه برامون مهم نیست مشکلات باشن یا نباشن. عزیزم دونه ی سیب هم واسه اینکه جوونه بزنه باید زیر خاک فشار بکشه. تا جوونه بزنه از خاک بزنه بیرون. همه چی که به ظاهر و پول و امکانات و راحتی نیس. ما یه درون و یه شخصیت هم داریم که میتونیم تو مشکلات روش کار کنیم. 

تو ببخش سرتو درد آوردم و هی پیام گذاشتم. عزیزم برات دعا میکنم. 

نه گلم چ حرفیه خوشحال هم شدم 

اره با این توصیفاتی که شما کردین من قانع شدم اونا با این همه کاری که برا خدا انجام دادن اینجوری به شهادت رسیدن منی که هیچی نیستم نباید چنین توقع هایی کنم 

هیچی ندارم بگم معلومه خیلی فهمیده هستین 

امیدوارم همع مشکلاتشون چ بزرگ چ  کوچک حل بشه 

منم واسه سلامتیتون دعا میکنم 

اون تقدیر آسمانی رو چ کنیم ک برامون خوب باشه؟اصلا دست ما هست؟

نه ولی باید با سیلی صورتو سرخ نگه داشت مثلا هیچ وقت عیب هاتو نگو یا یه جور وانمودکن پولداری نه که ولخرجی کنی ظاهر آراسته و در مورد مشکلاتت اصلا به کسی نگو