2777
2789

بعضی وقتا ب شوخی از سینگلی مینالم 

بعد دوستام برمیگردن میگن تو ک کلی کیس داری خودت نمیخای بری تو رابطه وگرنه خیلیا تورو میخان 

بعد من اینجوریم ک حتا یدونه هم ندارم درحال حاضر ..خجالت میکشم بگم بابا چی میگییییی؟؟کلی کیس دارم؟من؟

بنظرتون عادیه ک  خاهان ندارم واقعا؟؟؟مگ چمه؟؟بخدا دارم افسردگی میگیرممممم

منم همینطوریم

دوستام که هیچی

خواهرم که صبح تا شب باهاش هسم میگه تو سخت گیری چرا یکی از پیشنهادا رو قبول نمیکنی😐😐

وقتیم میگم من هیچکسو ندارم باورش نمیشه

مدام بهم میگه سختگیری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مثل توام ولی بااین تفاوت که دوستامم فهمیدن و میخرم میکنن همش

نه دوستای من بنظرشون من خیلی خوشگلم و قاعدتا خیلیا دنبالمن 

ولی در واقعیت کسی نیس واقعا .و من رو نمیکنم 

اگرم هس خییییییییییییییلی داغونن

اذیتم میکنه این موضوع

عزیزم نذار ادامه پیدا کنه مسخره کردناشون هرچیزیم ب دوستات نگو

خیلی پیش میاد من یادمه همسرم وقتی بچه بودیم  اولین بار ۱۳ سالگی بهم گفت منو دوست داره دیگه کم کم از بچگی کوچیک تر هم میگفت ولی ۱۶ ۱۷ سالم بود کمتر کرد مثلا اگه قبلا به همه ی دوستاش میگفت  اون موقع فقط دوستای صمیمیش میدونستن در واقع به قول معروف مو آن کرده بود بعد پسر خالم میدونست منم اونو دوست دارم گفت میذمنی چرا کمتر مثلا بهت پیشنهاد میده جدیدا گفتم نه چرا گفت باور نمیکنه کسی مثل تو سینگل باشه یا فکر میکنی پسرای بهتر از خودش هستن که شانس رقابت باهاشون نداره

منم همینطوریمدوستام که هیچیخواهرم که صبح تا شب باهاش هسم میگه تو سخت گیری چرا یکی از پیشنهادا رو قبو ...

دقیقا دوستای من میگن بسه دیگ رل بزن انقد خودتو نگیر

میگم  ب ولله کسی نیس

البته زیاد نمیگم ک آتو ندم دستشون

ولی خدایی چراااااا

نه دوستای من بنظرشون من خیلی خوشگلم و قاعدتا خیلیا دنبالمن ولی در واقعیت کسی نیس واقعا .و من رو نمیک ...

من بهشون نگفتم خودشون فهمیدن مثلا دوست صمیمی من کلی خاطرخواه داره تودانشگاه هی پیاما پسرا که اومدن پیویش رو نشون میده ۳ساله اینطوره و منم هیچ پیامی نشون ندادم تاحالا فهمید کا کسی دنبالم نیست یه دوست دیگه ام داریم که متاهله اونم همش میگه بی عرضه ای فلانی خودتو درست کن

خیلی پیش میاد من یادمه همسرم وقتی بچه بودیم اولین بار ۱۳ سالگی بهم گفت منو دوست داره دیگه کم کم از ...

خب ینفر اینجوری فک کنه دونفر اینجوری فک کنه

همه فک میکنن من خییییییییییلی ادم خفنیم و جرئت نمیکنن بیان سمتم؟بنظرم نمیشه

خب ینفر اینجوری فک کنه دونفر اینجوری فک کنههمه فک میکنن من خییییییییییلی ادم خفنیم و جرئت نمیکنن بیا ...

چرا به نظر من میشه خیلیا به من همچین چیزی گفتن اکثر مردا همچین فکری میکنن

من بهشون نگفتم خودشون فهمیدن مثلا دوست صمیمی من کلی خاطرخواه داره تودانشگاه هی پیاما پسرا که اومدن پ ...

ببین الکی هم ک شده تعریف کن بگو فلاین دنبالمه و...

زیاد داستان سرایی نکنا ولی اینجوری نقطه ضعفتو پیدا میکنن بعضی وقتا بگو پیشنهاد دارم خودم نمیخام

چن سالته

ببین الکی هم ک شده تعریف کن بگو فلاین دنبالمه و...زیاد داستان سرایی نکنا ولی اینجوری نقطه ضعفتو پیدا ...

اخه همه پسرا که اطرافمونن یا تو رابطن یا خاطرخواه دوستمن چی بگم خو بهش🤣میترسم ازدواج کنم بعدا بفهمم طرف قبلا دوستمو میخواسته

اخه دوستم همه چی تمومه هم خیلی توشگله ام پولداره 

۲۲

اخه همه پسرا که اطرافمونن یا تو رابطن یا خاطرخواه دوستمن چی بگم خو بهش🤣میترسم ازدواج کنم بعدا بفهمم ...

همه ی پسرای دنیا ب پسرای دانشگاه خلاصه میشه مگ؟؟بگو از پسرای فامیلمون منو میخاد و............

همه ی پسرای دنیا ب پسرای دانشگاه خلاصه میشه مگ؟؟بگو از پسرای فامیلمون منو میخاد و............

پسرای فامیل رو اصلا قبول ندارن

چون خودمون پیراپزشکی میخونیم اونکه شوهر داره شوهرش پزشکه اون دوستمم خاطرخواهاش پزشک و دندونپزشکن من الان بگم فلانی مهندسه بهم پیش داده مسخرم میکنن که تو لیاقتت همیناس 

البته باحرفاشونم اینو بهم میگن باتیکه مثلا یه پسر زشت میاد رد میشه میگن این برات خوبه مخشو بزن ولی دوستم رومیگن نه طرف باید پولدار باشه ماشین خارجی داشته باشه زیر پزشکی کنسله فلان