2777
2789
عنوان

توهم بعد کما تجربه دارین بیاین

405 بازدید | 41 پست

مریضمون ضربه مغزی شد الان 10روزه به هوش اومده ولی توهم داره و هزیون میگه همچین موردی داشتین یا اطرافیانتان دیدین چقدر طول می‌کشه رفتارش عادی بشه

توهم یعنی چی میگه ؟ 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر عموم اینجوری بود ولی فک کنم ی ۳ یا ۴ روز اینجوری بود بعد خوب شد البته اون مال داروهای بیهوشی بود بخاطر تشنج یک ماه بیهوشش کرده بودن 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
چیزایی میگه میبینه که وجود نداره

ان شاء الله زودتر حالش خوب بشه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

حداکثر تا یه سال ولی تقریبن بعد چن ماه توهمش از بین میره ،اجی منم اولش توهم داش حافظه کوتاه مدتشم از دست داده بود بلند مدتم فقد یکسری چیزای اولیه رو یادش بود الان حافظش خوب شده ولی از نظر مغزی اختلال پیدا کرده رفتارش بزرگونه نیس،درواقع میشه گفت درک درستی از اطرافش نداره البته الان نسبت ب قبلنا یکمی بهتره ،بشدت وسواس فکری هم پیدا کرده ولی از نظر درکو اینا بهتر از گذشتس اولاش مص بچه پنج ساله بود شاید اجیم تا ده سال اینده رفتارش نرمال بشه مص سابقش بشه شایدم تا همین حدودا بمونه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

میگه بشقابارو وردار درحالی که نیست یا بیمارستانه میگه خونم

اره اجی منم میگف این یه کمد چرا دوتاس،یا ب ماها میگف من تو خوابم شماها واقعی نیستین و..

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

سلام اره مادرم اینجوری بود بهش استرس وارد نکنید براش 28صفر یه نذری درست کنید شربتی چیزی بدین خودش بخوره اگه از سادات دوست و آشنا دارید برید ازش یه تبرکی بگیرید بهش بدین شده یه شکلات یا حبه قند دست سادات تبرکه از اون حال بیرون میاد