2777
2789
عنوان

توهم بعد کما تجربه دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصادف کرده بود؟دکترش چیزی از رفتارش نگفت؟

ن داداشم سرشو زد ب دیوار خونریزی مغزی کرد دکتر اصن فک نمیکرد اجیم بتونه ب زندگی برگرده یا صحبت کنه وقتی بردیمش مطب دکتره هنگ کرده بود،درمورد رفتارشو اینا دکتر چیز خاصی نگف از چنتا مورد مشابه پرسیده بودیم اونا هم این توهمو اینارو داشتن میگفتن کم کم خوب شدن 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اسکنش سالم بود؟

نوار مغز منظورته

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

مغزش سالمه؟

نه شنت تو سرشه، مغزش اب میاره از طریق شنت وارد معدش میکنن 

مگه بعد کما صحبت نمیکرد؟

ن کلن فلج کامل بود تنها کاری ک میکرد نفس کشیدن و حرکت چشمش بودساقه ی مغزش بشدت اسیب دیده بود

خدا شفاش بده،از کجا فهمیدن آب میاره

موقعیک تو کما بود از گوشو چشمش اب میومد بررسیو اینا کردن فهمیدن تو مغزش اب جمع شده کلن مشخص میشه سر ورم میکنه

ن کلن فلج کامل بود تنها کاری ک میکرد نفس کشیدن و حرکت چشمش بودساقه ی مغزش بشدت اسیب دیده بود

خدا بزرگه مریض ما از مرگ برگشت،دکتر گفته مغزش سالمه،ولی خونریزی موقع تصادف داشته ،مریضمون دست و پاشو حرکت میده ولی نمیتونه راه بره باید بره فیزیوتراپی

خدا بزرگه مریض ما از مرگ برگشت،دکتر گفته مغزش سالمه،ولی خونریزی موقع تصادف داشته ،مریضمون دست و پاشو ...

خداروشکر خوب میشه پ مدام باهاش تمرین کنین و با روغن گرم ماساژش بدین،یه ماساژور براش بگیرین،توهمش نهایتن تا چن ماه دیگه از بین میره