2777
2789
عنوان

توهم بعد کما تجربه دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 41 پست
خونریزیش داخلی بود؟

اره یکی از رگا پاره شده بود اجیم سرو گردنش درد میکرد بهمونم نگفته بود دقیقن چ اتفاقی افتاده سه روز همینجوری خونریزی میکرد روز سوم افتاد فک کردیم همینجوری حالش بد شده بعد فهمیدیم بخاطر اون ضربه خونریزی مغزی کرده سرش پر خون شده

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

درک از مکان نداره کجاس،یادش میره

اجی منم همینجوری بود حافظش اروم اروم خوب میشه این یکی شاید یکم طول بکشه چون حافظش یکی یکی برمیگرده یهویی نیس

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ۳روز خون بیرون نزده بود؟نمیشد عمل کرد؟

نه چیزی معلوم نبود،اره دکترم گف اگ همون روز اول میبردیمش با یه عمل ساده خوب میشد کما و عارضه و.. هم نداش ولی متأسفانه اجیم سهل انگاری کرد بجا دکتر رفتن و.. فک کرد یه سردرد معمولیه رسیدگی نکرد ب کسیم نمیگفت

آبجیتون الان میتونه غذا درست کنه بچه نگهداره؟

اره همه کار میتونه انجام بده فقط رفتارش یکم ب سنش نمیخوره

اونم حتما بخاطر شنت و آب مغزشه

اره احتمالن شاید اگ شنتشو دربیارن ب حالت عادی برگرده

کاش از دکترش سوال میکردین

بهش گفتیم هنو معلوم نی،یکی دوسال دگ باز مجدد باید عمل کنه شنتشو عوض کنه ممکنه بعد این عمل دوباره حالش بد بشه ممکنه هم کلن خوب  بشه ولی دکتره گفته بهتره ک شنت همراهش باشه در اوردنش ریسکه