2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزيزم مگر اينكه سن بالاي ٣٥ سال باشه يا سابقه ناهنجاري تو خانواده خودتون يا همسرتون داشته باشين و يا اينكه با همسرتون فاميل باشين

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️

دکتر من گفت نیاز نیس

فقط غربال دوم باید بدی

اما خودم خواستم تا زودتر خیالم راحت بشه

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
دکتر منم گفت چون اولی خوب بوده دومی نیاز نیست، ولی وقتی هفته هجده واسه تعیین جنسیت رفتم سونو، دکتره ...

اون غربالگری دومه عزیزم که توی هفته 18 انجام میدن که شامل سونوی آنومالی و آزمایش خونه. سل فری یه چیزی بغیر از غربالگری اول و دومه که وسط این 2 تا انجام میدن بعضیا

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
شما انجام دادی سل فری  رو؟ من دوستم نتیجه غربال اولش خوب بود اونم ۳۴ بود همراه با غربال دوم ان ...

نه انجام ندادم. برای همین تاپیک زدم. ببینم باید حتما انجام بدم یا نه. دکترم مسافرته تا بعد عید جواب غربالگری اولو نیست که نشونش بدم برای همین نمیدونم باید سل فری رو چیکار کنم. مجبورم صبر کنم تا برگرده ازش بپرسم اون موقع هم یه وقت دیر میشه. تا هفته چند میشه انجام داد سل فری رو؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
نه انجام ندادم. برای همین تاپیک زدم. ببینم باید حتما انجام بدم یا نه. دکترم مسافرته تا بعد عید جواب ...

تا هفته ۱۹ خدای نکرده اگه مشکلی باشه مجوز سقط میدن اصولا سل فری باید قبل هفته ۱۸ باشه وگرنه دیگه بدرد نمیخوره

تا هفته ۱۹ خدای نکرده اگه مشکلی باشه مجوز سقط میدن اصولا سل فری باید قبل هفته ۱۸ باشه وگرنه دیگه بدر ...

حالا توی هفته 15 نوبت زدم. خدا کنه دکترم بیاد ببینم چی میگه

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍