2777
2789

بابام اینا گفتن بریم خونه ی عموت اینا تسلیت بگیم ب زن عموت نوه ی داداشش فوت کرده گفتم باشه از اون ور شوهرم گیر داد که بریم خونه مامانم بابام از کربلا اومده گفتم بذار با بابام برم بعدش میرم خدمتشون گیر داد گفت باید بیای نیومدی دیگه خونه نیا

(دوتا دختر کوچیک دارم من شوهرمم کمیکال میکشه یه نوع گل مخدر)

بعدش قبول کردم رفتیم خونه مادرش تا نشست دیدم گریه میکنه از ترس ر ی د م ب خودم گفتم الان اینا چه فکری میکنن مادر بزرگش مامانش باباش از من هی میپرسیدن چیشده چرا گریه میکنه گفتم نمی‌دونم از خودش بپرسید خودشم هی میگفت هیچی هیچی😐

اونام همش بد بد نگام میکردن اومدم خونه گفتم چرا اونجوری کردی گفت خوب کردم 

من با این چیکار کنم بخدا دلم میخواد طلاق بگیرم ولی میترسم بچه ها رو بگیره ازم 

اتفاقا چون مصرف کنندس بچهارو یک ثانیه نمیدن بهش.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یک بچه ازدواج کردی ؟ 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

واسه اعتیادش به راحتی میتونی جدا شی و حضانت بچه هاتم به خودت میدن نترس بابا.حالا اون اشک تمساحش واسه ...

نمی‌دونم شاید می‌خواسته ب خانوادش بگه من خیلی گناه دارم بیاید منو نجات بدین از دست زنم🙂‍↔️

روانیم کرده وقتی مواد نمیزنه سرم داد میزنه وقتیم میره بکشه بعدش میاد خونه مهربون میشه

وایییییییی بزن عوارض این مخدر رو بخون

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
عجب اونیکه حیف شدی تویی در اصلچقدرم زور زده اشکش بیاد

😂😂😂

بعدش بردار شوهرم و جاریم از خارج زنگ زده بود با پدر شوهرم صحبت میکرد این داشت همینجوری گریه میکرد 

تو‌ دلم گفتم خوشبحالت جاری

واسه اعتیادش به راحتی میتونی جدا شی و حضانت بچه هاتم به خودت میدن نترس بابا.حالا اون اشک تمساحش واسه ...

ب این میگن اشک نیشگی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون