2777
2789
عنوان

عادت بدی دارم پروفایل ملت چک میکنم😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میبینم مگه مشکلی داره؟🤣☹️

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

خب واقعا کار بی معنی ای هست 🙂یه بار دیدن اشکال نداره ولی هر روز اینا یه عکسی می‌زارن منم عین اسکولا ...

این حس کنجکاوی طبیعیه ببینی چه فیلتری گذاشتن لباسشون ژست و...

Women=Men

ببین یه چیزی بهت بگم نه فقط تواین موردا توخییلی چیزای دیگه چیزای خیلی کوچیک لازم نیس خودتو بازخواست کنی

جدا میگم توحتی اگر صدبارم پروف چک کنی وقتی خوشت میاد به کسی اسیب نمیزنه و..واقعا چیزی نیس بخوای بخاطرش ذهنتو  درگیر کنی که وای من چرا همچین کار چیپی انجام میدمو کی دیه الان پروف چک میکنه واین حرفا 

خیلیامون این مشکلو داریم انقدری تو زندگی روز مره برای یه ادم سطح بالا و بی اهمیت به دیگران داریم زور میزنیم که مدام براهرکاری با خودمون بحث داریم

تو مروف چک میکنی من گیم میزنم اون یکی توگوشی نقتسی میکشه یکی موسیقی ۶ ساله پیشو گوش میده و.....

آدمی آه است و دَم