2777
2789
عنوان

فردا قراره برام خاستگار بیاد

135 بازدید | 11 پست

سلام فردا عصر قراره خاستگارم بیاد یواشکی منو ببینه نمیدونه که من میدونم واسطمون بهش گفته من در جریان نیستم بعد قراره بریم کنار ساحل بیاد اونجا بچه ها خیلی ضایع است کت و شلوار بپوشم البته هوا هم گرمه ولی کت و شلوار میخوام بپوشم نظرتون

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس مناسب ساحل بپوش

ندارم😥

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

از این حرکت بدم میاد و نمیرمیعنی چی من رو ببینه خوب بیاد از نزدیک ببینه و حرفش رو بزنه این مسخره باز ...

خیلیییی خجالتیه چند بار واسطه گفته برو‌خونشون ولی روش نمیشه منم گفتم هرجور راحته نخواستم معذبش کنم برا خودم فرقی نداره راحتم

کجا گفت از ایران بدش میاد؟ حرف تو دهنش گذاشتی. گفت چرا تو این زمان که شانس با ایران کمه، تو ایران متولد شده.

اوج ایران الان نیست، سال های آیندست انشالله، که کاش ما هم اون موقع به دنیا میومدیم. 

شانس نیاوردیم. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕