2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فقط خیلی خسته ای ،حلش کن بجای فکر خودکشی .زندگی خیلیا از تو سخت تره

میدونی خیلی به این فکر کردم غم بزرگ تر کوچیک تر 

ولی میدونی هرکسی یه کاسه صبر داره غمه همه ادما محترمه 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

خانواده ندارم وگرنه همین ماه پیشم داشتم‌میرفتم دفتر طلاق خانوادم گفتن اینجا جایی نداری اگه طلاق بگیر ...

ماهایی که خانواده حامی نداریم خیلی زندگی برامون سخته 

ولی مستقل شو و کسی رو از خودت بساز که همه انگشت به دهن بمونن 

صدام از جای گرم در نمیاد روزهایی تو زندگی گذروندم که سیاهی مطلق بود برام ، هیچی من رو شاد نمیکرد ، انگار دنیا برام به آخرش رسیده بود 

ولی گذشت اون روزها خیلی هم سخت گذشت ولی الان واقعا روحیه قوی تری دارم و از اینکه خودکشی نکردم راضیم

ماهایی که خانواده حامی نداریم خیلی زندگی برامون سخته ولی مستقل شو و کسی رو از خودت بساز که همه انگشت ...

مممنونم که وقت گذاشتی واسم حرفای خوب تایپ کردی ولی من انقدر خسته و ناامیدم نا ندارم جواب محبتاتو بدم ممنونم آبجی

پارسال که این کارو کردم الان میگم چرا این کارو عمیق تر نکردم تا بمیرم

صبر داشته باش دورت بگردم من

میگه چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت 

عاقبت یکسان نباشد حال دوران غم مخور

مممنونم که وقت گذاشتی واسم حرفای خوب تایپ کردی ولی من انقدر خسته و ناامیدم نا ندارم جواب محبتاتو بدم ...

بخدا که میدونم چی میگی خودم مثل تو بودم تراپیست حرف می‌زد میخواستم بگیرم خفه اش کنم😂

امیدوارم حال دلت هرچه زودتر خوب بشه❤️

فقط بین این آدما نباشم بزار اونجا سیخ مذاب فرو کنن تو حلقم

به هر حال لحظه آخر بدجوری پشیمون میشی ، هم زحمتایی که برای این دنیا کشیدی هم زحمتهایی که واسه اون دنیا کشیدی ، همش پوچ میشه ، حداقل اینجا نشد ، بزار اونجا رنگ خوشبختیو ببینی  

🎈🍷🧣