2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 75 پست
تاپیک من ببین نگو بد بختی بعد بیست سال بفهمی همسرت یه دختر ۳ ساله داره و کلا با یه زن ده سال بزرگتر ...

من ۱۹ سالمه انداره ۱۹۰ سال تو شهر غریب داغ دیدم 

بخدا با خودم کنار نمیام با وجود خودم مشکل دارم

دلم نمیخواد یک روز دیگه زندگی کنم از اینجا متنفرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روحم خیلی لطیفه به درد بدی های این دنیا نمیخورهتک تک اجزای بدنم منو حلال میکنن که تمومشون کردم رو ...

بخدا اینطوری نیست عزیزم🥲

تموم کسایی که از خودکشی جون سالم به در بردن گفتن ثانیه های آخر پشیمون شدیم خودکشی خیلی وحشتناکه

من روحم خیلی لطیفه به درد بدی های این دنیا نمیخورهتک تک اجزای بدنم منو حلال میکنن که تمومشون کردم رو ...

روحت فقط خسته چون در ارتباط با چیزای بودی که اونو آزار داده هم فرکانسش نبوده و درک نشده این روح فقط داره بهت میگه از هرچی آزارت میده دور شو روح برای زندگیه نه مرگ اگه خودکشی کنی تا ابد روحت در عذابه 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

چه چیزی مانع که به طلاق و ساختن دوباره زندگیت فکر نمیکنی؟

خانواده ندارم وگرنه همین ماه پیشم داشتم‌میرفتم دفتر طلاق خانوادم گفتن اینجا جایی نداری اگه طلاق بگیری

روحت فقط خسته چون در ارتباط با چیزای بودی که اونو آزار داده هم فرکانسش نبوده و درک نشده این روح فقط ...

وقتی بهم میگن به این چیزا فکر نکن گریم میگیره میخوام طرفو کتک بزنم اعصبانی میشم من فقط میخوام تو این زندگی نباشم خواهر 😭😭😭😭😭😭😭😭