2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 75 پست
من خودمم اصاب ندارم🙂‍↔️ کسی ک تصمیم خودکشی بگیره کار خودشو میکنه. ب حرفای بقیه نیس

دختر خوب 

یه انسان وقتی تفکرش روحش انقدر خسته میشه تا ب اینجا میرسه باید تشویقش کرد یا کمکش

قطعا اگه بتونه نجات پیدا کنه یه روز میاد که به خودش افتخار میکنه تو این روزا دست به این کار نزد و میفهمه همش از حال بدش بود 

خسته اس داغونه چون ادمه قلب داره همون طور بازم میتونه خوب شه ...

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم اصاب ندارم🙂‍↔️ کسی ک تصمیم خودکشی بگیره کار خودشو میکنه. ب حرفای بقیه نیس

قربون اعصابت🙂‍↕️❤️😂

نه بابا اینایی که میان میگن میخوایم خودکشی کنیم اکثرا منتظرن یکی بهشون امیدبده😁

تاپیک من ببین 

نگو بد بختی 

بعد بیست سال بفهمی همسرت یه دختر ۳ ساله داره و کلا با یه زن ده سال بزرگتر از خودش بوده و....

بعد هر جا بری همه بگن خوش بخال همسرت زن خوشگل داره چقد تو ازش سری و...

بعد خرت کنه بیارتت شهر غریب به خاططر اپن زنکه و بچش

از همه فامیل و پدر و مادر دور بشی

نمیخام مشاوره بدم یا نصیحتت کنم چون میفهمم و میدونم خیلی چیزا باید به آدم بگذره تا به خودکشی فکر کنه ...

من روحم خیلی لطیفه به درد بدی های این دنیا نمیخوره

تک تک اجزای بدنم منو حلال میکنن که تمومشون کردم روحمو ازم تشکر میکنه فقط منتظر فرصتم

فکر میکنی اون دنیا منتظرن قربون صدقت برن ؟؟؟ ، شاید بتونی زنگیه الانت رو بهتر کنی ، ولی اونجا هیچ را ...

فقط بین این آدما نباشم بزار اونجا سیخ مذاب فرو کنن تو حلقم 

دختر خوب یه انسان وقتی تفکرش روحش انقدر خسته میشه تا ب اینجا میرسه باید تشویقش کرد یا کمکشقطعا اگه ب ...

وای دقیقاااا دقیقااا 

واقعا من الان خیلی خوشحالم ک تو اون روزا که تا پای خودکشی رفتم ولی اینکارو انجام ندادم 

من روحم خیلی لطیفه به درد بدی های این دنیا نمیخورهتک تک اجزای بدنم منو حلال میکنن که تمومشون کردم رو ...

پس کی باید خوب بودن معنا کنه تو این دنیا اون وقت؟

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂