2777
2789
عنوان

داداشم چهارده سالشه رانندگی میکنه😐

1556 بازدید | 126 پست

واقعا نمیدونم چرا ی پسر با این سن باید بشینه وشت فرمون😐منو آبجیام هم که بهش میگیم نشین خطرناکه 

میگه من خیلی ساله رانندم و بلدم 

راست هم میگه از ده سالگی رانندگی میکرد ولی اونموقع بیشتر از ۶۰ تا نمیرفت و فقط جاهای خلوت رانندگی میکرد

دیشب تو اتوبان اصفهان-شهرکرد ۱۲۰ تا رانندگی میکرد و آهنگ گذاشته بود فاز گرفته بود🙄

بابامم بچای اینکه جلوشو بگیره ذوق میکرد و فیلمشو گرفت گذاشت استوری

اگه مامانم تو ماشین بود جرئت نداشت از اینکارا بکنه ولی…

پسر عموم همسن داداشمه یبار انقد تند رانندگی کرد تصادف کرد ماشینا داغون شدن عموم هم بردن تعهد داد و…

نظر شما چیه؟؟بنظرتون اشکالی نداره واقعا؟؟؟چی بگم بهش؟؟واقعا نگرانشم

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تازه قدشون هم نمیرسه .

پسر من ۱۴سالشه موتور میرونه ولی فقط حیاط خونمون خیابون اصلا 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

پسره منم ۱۴ سالشه تا حالا پشت رول هم ننشسته.ما هم بگیم نمیشینه.میگه بدون گواهی هرگززز.

این برمیگرده به تربیت کردن خانوادتون .اصلا کار درستی نیست.

خدای نکرده بزنه به یکی یک عمر پشیمونی هست برای خانوادت و بدبختی واسه خودش.

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

خدایی نکرده تصادف کنه صددرصد مقصره

صد هزار بار بهش گفتم 

دیشب انقد تند رانندگی میکرد ساعت ۲ نصف شب😶

وسط راه الکی گفتم حالم بده ماشینو نگه داشتن منم گفتم خود بابا بشینه 

ولی خب اینبار به این بهونه بقیش چی🫣

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

اشتباه بزرگیه اگه جلوشو نگیرید اتفاقات ناگواری میوفته پسر عمم عشق سرعت بود تو ۱۸ سالگی با موتور تصاد ...

خدا رحمت کنه 💔

منم بهش میگم اصلا حرف به خرجش نمیره فقط میگه حسودی نکن

وای تازه قدشون هم نمیرسه .پسر من ۱۴سالشه موتور میرونه ولی فقط حیاط خونمون خیابون اصلا

نباید هم برونه خواهشا اجازه ندید

به داداش منم اگه همون ده سالگی رو نمیدادن الان از این غلطا نمیکرد

قدش میرسه متاسفانه

ب شدت خطرناکه 

میدونی اگه بزنه به یه نفر قتل عمد حساب میشه! 

اگه اشتباهی هم نکنه و  یه ماشین بزنه بهش باز کسی ک گواهینامه نداره مقصره و ماشین رو میخوابونن

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀