سلام چند روز پیش یک بچه گربه تو کوچه پیدا کردم اوردمش خونه بهش غذا دادم چند روز نگهداری کردم ازش حالا عادت کرده جایی نمیره منم دیگه نمیتونم نگهداری کنم بنظرتون چکارش کنم؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون طفلی مادرش رفته غذا بیاره. احتمالا برگشته دیده بچه نیست. از اینطرف واکسن نزنی و َضد انگل نخوره میتونه کلی بیماری منتقل کنه. واقعا چرا ورداشتی اوردیش. ما هم توی کوچه کلی بچه گربه تنها میبینم. ولی مادرشون برمی گرده. الان اینو ولش کنی بیرون احتمالا می میره. چون تنها نمیتونه زندگی کنه
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اون طفلی مادرش رفته غذا بیاره. احتمالا برگشته دیده بچه نیست. از اینطرف واکسن نزنی و َضد انگل نخوره م ...
دقیقا اون آقا اومده میگه بهش به جای گوشت چیز دیگه بده 😐 حتی نمیدونه غذای گربه فقط گوشته و چیز دیگه نمیخوره پفک اخه؟میخوان کلیه و کبد این زبون بسته ها از کار بندازن