2777
2789
عنوان

از شوهر خالم توقع نداشتم که بهم نظر بد داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 71 پست
آره خیلی بده که آدم به ذات خراب یه نفر که روش خیلی حساب میکردن پی ببرهان شاالله خدا یه جوری قشنگ برا ...

مرسی عزیزم

امشب انقد گریه کردم ک چشمام باز نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میتونی ببینیش و هیچ عکس العملی نداشته باشی و مثل سابق باشی؟

الان اگه مجبور بشم باهاش همکلام بشم، میتونم نقش بازی کنم ک من هیچی نفهمیدم.درکل اگرم ببینمش خیلی هیچوقت باهاش صحبت نمیکردم انقدر توی جمع سربزیر و مذهبی و عاقل و سنگینه ک میگی این یوسف پیامبره

هر جا بهت تعرض شد واکنش نشون بده تعرض فقط جنسی نیست .

محکم وقوی برخورد کن .احترام زمانی مفهوم داره که طرف مقابل شایسته اش باشه نه این مردای هول وهیز.

اتفاقا اگه خودتو به اون راه بزنی فکر میکنن خواهانشون هستی از بس که اعتماد بنفس دارن .

هر جا بهت تعرض شد واکنش نشون بده تعرض فقط جنسی نیست .محکم وقوی برخورد کن .احترام زمانی مفهوم داره که ...

من خیلی با این موضوع مواجه شدم.و اگه کسانی بودن که بازم باید میدیدمشون خیلی رسمی و با احترام و سرد باهاشون برخورد کردم.و خودمو زدم به اون راه و اجازه ندادم مطرح کنن.هرجچری ک خاستن حرفشونو بزنن من یه چیز دیگه انداختم وسط و یه جور بازی روانی شد ک اخرش خودشون گفتن اوکی

این قضیه منو ب شدت آزار میده و گریه میکنم خیلی بخاطرش

اما نمیتونم حرمتهارو بشکنم....گاهی ممکنه دشمنم بشن...

من خیلی با این موضوع مواجه شدم.و اگه کسانی بودن که بازم باید میدیدمشون خیلی رسمی و با احترام و سرد ب ...

کمتر باهشون صحبت کن . تو هیچ بحثی حتی ساده وابتدایی وارد نشو کلن نادیده بگیر این قبیل آدما رو خودشون گم میشن.

ببخشید استارتر 

میشه لطفا برای امضام و تاپیک اخرم دعا کنید لطفا؟

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

من همیشه وقتی حس میکنم کسی داره به حریم نزدیک میشه جدی برخورد میکنم که به خودش اجازه نده هر حرفی بهم بزنه چون واقعا دلم میشکنه

اگه کسی هم بخواد معرفی کنه یه خانوم رو واسطه میکنن معمولا اینجوری راحتره و هر پیشنهادی هم نمیگیری

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

من همیشه وقتی حس میکنم کسی داره به حریم نزدیک میشه جدی برخورد میکنم که به خودش اجازه نده هر حرفی بهم ...

اره واقعا اینجوری بهتره 

منم خیلی دلم شکسته این اتفاق ک افتاد

انگار ک یه آدم بی صاحب پیدا میکنن 

ب خودشون اجازه هر فکر و حرفی میدن.من یه مادرم ، یه ادم تحصیل کرده ام محتاج کسی نیستم جز خدام

فک میکنم من لنگ یه آلت مردانه موندم ک بیام یخوابم باهاشون