2777
2789
عنوان

از شوهر خالم توقع نداشتم که بهم نظر بد داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 71 پست
این اون شوهر خاله بیخودی ک گفتم نبود این آقا پسرعموی خودمه سنش خیلی بالاتره استاد دانشگاهه و اونقدر ...

یا خدا چه خبره من فکر کردم اونه 🫣معذرت عزیزم

بمیرند این مردای عوضی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که عوضیه شکی توش نیست ،ولی شما هم با عرض معذرت زیادی پاک نیستی هی چت کردی کشش دادی هی به قول خود ...

چه ربطی داره طرف مثل پدرشه ادم  موجهیه تو فامیل 

اینجور مواقع ادم خودش خجالت میکشه بدرفتاری کنه چون هی با خودش میگه اشتباه میکنه

ولی اسی یادت باشه اینجور وقتا محکم باش و تعارف نداشته باش محکم صحبت کن در عین حال محترمانه

من از یکی از همین ادمای به ظاهر موجه تعرض دیدم و ابروشو بردم 

چه ربطی داره طرف مثل پدرشه ادم موجهیه تو فامیل اینجور مواقع ادم خودش خجالت میکشه بدرفتاری کنه چون ه ...

من دیگ وقتی شک کردم ک میخاد حرف بدی بزنه از صفحه چت میرفتم بیرون با سردی و یا جوری جوابشو میدادم ک ادامه نده....

آخرشم موفق. شدم و بقول خودش پیشنهادشو نگفت .اما ذاتش رو چیکار کنم ک برای من مشخص شد چه حیوانیه

میفهممت عزیزم روان خودت رو بهم نریز

ازین ناراحتم ک باید یک عمر با همچین ادمایی توی فامیل چشم تو چشم بشم و خودمو بزنم ب اون راه ک انگار نمیدونم چقدر کثیفن...

ازین ناراحتم ک باید یک عمر با همچین ادمایی توی فامیل چشم تو چشم بشم و خودمو بزنم ب اون راه ک انگار ن ...

آره خیلی بده که آدم به ذات خراب یه نفر که روش خیلی حساب میکردن پی ببره

ان شاالله خدا یه جوری قشنگ برات بچینه که سال تا سال هم ریختش رو نبینی🤲

باید میزاشتی حرفش بزنه بعد اسکرین شات میگرفتی و میگفتی دیگه نباید ببینیش حداقل جلو چشمت نیاد اشغال

میدونی ، مجبورم ببینمش.چون نمیتونم به کسی بگم.چون بهانه ای برای دوری کردن ازش ندارم.اگه اون شوهر خاله ی بیخودی ک اولش گفتم بود همه میفهمیدن چون همه ازش بدشون میاد ولی این یکی اینجوری نیست.و جدا از شوهر خاله بودن پسرعمومه ینی بابام عموشه!!!فقط خودمو زدم به خریت که ینی نگرفتم چی میگی.و خاستم حرمت بینمون نشکنه