2777
2789
عنوان

از شوهر خالم توقع نداشتم که بهم نظر بد داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 71 پست
نباید چت میکردی از همون اول من حتی با دامادامونم چت نمیکنم

این اون یکی شوهر خاله ی احمقم نبود اون ازش انتظاری جز این نمیرفت ولی

این یکی فرق داشت پسر عموم بود استاد دانشگاه فرد معتمد و محترم فامیل

ببین جز پدر و برادرت با هیچ کس توی مجازی صحبت نکناگه میخوای دوس پسر داشهع باشس اون بحثش جداستولی با ...

منم والا با اینا چت نمیکنم اما خودش به بهانه عکس های دسته جمعی پیام داد ک بفرستم براش نمیتونستم میخاد اینجوری کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اون یکی شوهر خاله ی احمقم نبود اون ازش انتظاری جز این نمیرفت ولیاین یکی فرق داشت پسر عموم بود اس ...

هرچی مردا ب هرجا برسن با ی دختر خلوت کنن یا حرف بزنن در خفا یهویی فکرای منحرفی میاد سمتشون چون کلا منحرف ذهنین

اره واقعا اینجوری بهتره منم خیلی دلم شکسته این اتفاق ک افتادانگار ک یه آدم بی صاحب پیدا میکنن ب خودش ...

خوب کردی به روی خودت نیاوری منظورشو به نظرم دیگه محلش نذار بفهمه از خودش 

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

منم والا با اینا چت نمیکنم اما خودش به بهانه عکس های دسته جمعی پیام داد ک بفرستم براش نمیتونستم میخا ...

اگ تو اینستا فالو داری انفالو کن

شماره هاشون رو پاک کن 

محلشون نده

بعد ی مدت عادت میکنن

عزیزم شما خیلیم محترمی 

فقط کنجکاو بودی و بیشتر متعجب که همچین شخصی همچین حرفی زده 

مشکل شما نیستی که مشکل ایشون که فوق العاده آدم دورویی باز اون یکی شوهرخالت میگیم رو بازی می‌کنه ایشون وضعشون از اونم بدتر چون می‌دونه چطوری خودشو به معصومیت بزنه و تو اون وضع معصیت کنه 

اینو به خاطر کاربرایی گفتم که قضاوت میکنن 

هیچی شما لازم نیست کاری کنی فقط باید براش مینوشتی که چقدر زشته همچین شخصیتی داره وگرنه اتفاق خاصی پیش نیوفتاده تو محیط کار برای من پیش اومده و من کاملا بی تفاوت از کنارش رد میشم چون می‌دونم اگر بخوام هرروز رسواشون کنم هم وقت و انرژیم تلف آدمای بیخودی میکنم هم جامعه ما زن ستیز و باور نمیکنه و انگ میزنع

درحال ساخت ....:)

هرچی مردا ب هرجا برسن با ی دختر خلوت کنن یا حرف بزنن در خفا یهویی فکرای منحرفی میاد سمتشون چون کلا م ...

همه اینجوری نیستن دارم همکاری که سالها منو دوست داشت ولی من هیچوقت نفهمیده بودم باهم خیلی کار کردیم اما یک حرف یا پیام یا نگاه بد نکردآخرش زنش بهش خیانت کرد و جدا شدن بعد بمن گفت قرار بوده بیام خواستگاری شما که ازدواج کردی منم ازدواج کردم.....ازم درخواست کرد اما رد کردم....

و کسای دیگه ای ک مرد بودن اما هول نبودن 

عزیزم شما خیلیم محترمی فقط کنجکاو بودی و بیشتر متعجب که همچین شخصی همچین حرفی زده مشکل شما نیستی که ...

مرسی عزیزم تو تاپیک نگفتم هنوز اما این آدم روحانیه! واقعا ادم نمیدونه دیگ ب کی میشه اعتماد کرد

مرسی عزیزم تو تاپیک نگفتم هنوز اما این آدم روحانیه! واقعا ادم نمیدونه دیگ ب کی میشه اعتماد کرد

اتفاقا متوجه شدم احتمالا یا حقوق تدریس میکنن یا معارف اینام فهمیدم 

ولی همه جور آدمی هست دیگه متاسفانه 

درحال ساخت ....:)

بعضی کاربرا راس میگن اسی تقصیرخودتم بوده که نتونستی ذهنشونوبخونی🤪چرا خودتواذیت میکنی عزیزم اتفاقاشماحرمت واحترامت سرجای خودشه اون ذات خبیث خودشو روکردوخداخیلی دوستت داره که چهره ی واقعیشونوبهت نشون داده

بعضی کاربرا راس میگن اسی تقصیرخودتم بوده که نتونستی ذهنشونوبخونی🤪چرا خودتواذیت میکنی عزیزم اتفاقاشم ...

مرسی عزیزم 

چی بگم والا همیشه انگار بعضیا زنارو مقصر میدونن