2777
2789
عنوان

از شوهر خالم توقع نداشتم که بهم نظر بد داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 71 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول صحبت های الکی کرد که نظرشما درمورد رفتار فلانی چیه بعدش گفت خونه خودتی گفتم اره گفت یه پیشنهاد برات دارم گفتم بله گفت نمیخای عروس بشی گفتم هرچی خدا بخاد گفت یه پیشنهاد میدم. حالا اینارو هر پنج دیقه میفرستاد انلاین بود و همش درحال تایپ بود بعد از پنج دقیقه میدیدم یه جمله فرستاده، فهمیدم ک یه مشکلی این وسط هست باشوخی گفتم برام شوهر پیدا کردین گفت اره درست فهمیدی ، گفتم (جوری که بفهمه با مرد زندار نمیتونم باشم) توی فامیل ک کسی که متاهل نباشه بدرد منم بخوره نداریم بعد گفت نه پیشنهادم یه چیز دیگس گفتم حالا من خواستگارایی دارم که روشون دارم فک میکنم میگفت تا کی باید فکر کنی چقدر وقت داری

شکلک هایی میذاشت ک از مردی ب سن اون بعید بود بعدم گفت خالت مونده و من تنهام....

همش امام حسین رو صدا زدم.خودمو زده بودم به خریت جلوش.ک متوجه منظورش نشدم مثلا.میگفتم ندار حرمتارپ بشکنه نذار ک حرف بدی بزنه پیشنهاد بدی بهم بده

اخرش دید که من نمی‌گیرم منظورشو انگار و یهو دیدم تموم چتهارو دو طرفه پاک کرد‌بخاطر همین گفته بود برم تلگرام یهو نوشت عه همه چیز پاک شد و شکلک خنده گذاشت منم شکلک تفکر گذاشتم گفت خوابت نمیبره و شکلک گریه گذاشت دیگه جوابشو ندادم بعدا پیام اخرشو پاک کرده بود

حالم ازش بهم میخوره بیچاره خالم

کاش از اول باهاش چت نمیکردی

شوهر خاله ی بیخود رو دیگه جوابشو ندادم

اما این یکی استاد دانشگاهه.خیلی خیلی مذهبیه جلوش ناخوداگاه همه باحجاب میشن و اصلا به ادم نگاه نمیکنه موقع صحبت.فکرشم نمیکردم انقدر ادم احمقی باشه

شوهر خاله ی بیخود رو دیگه جوابشو ندادماما این یکی استاد دانشگاهه.خیلی خیلی مذهبیه جلوش ناخوداگاه همه ...

عب نداره پیش میاد

یادت باشه باطن ادما با ظاهرشون یکی نیست. 

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

عزیزم میدونم شما محل آدم متاهل نمیدید ولی تو رو خدا یک درصد هم گول نخور با هیچ مرد زن داری تو رابطه ...

من کلی خواستگار مجرد دارم چرا باید با یکی برم تو رابطه ک زن داره تازه زنشم نزدیک ترین ادم به منه

ببخشید بقیشو بخون اره همه کرما رو زنها میریزن مردا پاک هستن تو کسی هستی ک زن علیه زن رو اجرا میکنی ...

اون که عوضیه شکی توش نیست ،ولی شما هم با عرض معذرت زیادی پاک نیستی هی چت کردی کشش دادی هی به قول خودت به روش نیاوردی ،همون اول جواب نمیدادی،میگفت بیا تلگرام بهونه میاوردی

هیچ تقصیری نداری مردا چندش شدن،حرمت نگه نمیدارن

این آقا پسر بزرگش بیست سال داره فقط چندسال خودش از پدرمن کوچیکتره.... منم هیچوقت خونش نمیرم تازه از کربلا برگشته استاد دانشگاهه با ادم صحبت میکنه نگاهت نمیکنه سرش پایینه....

نمیتونستم از اول جوابشو ندم بی احترامی میشد البته اگه میدونستم قصدش چیه نمی‌دادم ولی فکرشم نمیکردم

اون که عوضیه شکی توش نیست ،ولی شما هم با عرض معذرت زیادی پاک نیستی هی چت کردی کشش دادی هی به قول خود ...

این اون شوهر خاله بیخودی ک گفتم نبود این آقا پسرعموی خودمه سنش خیلی بالاتره استاد دانشگاهه و اونقدر مذهبی و محترمه ک تو فامیل همه قبولش دادن و منم چیزیو کش ندادم فقط با احترام جوابشو دادم ک کاش اونم نمیدادم.نظرت هرچی ک هست اما اشتباهه