2777
2789

اگر براتون مقدور هست از خاطره های دردناکتون بگید ، یا از داستان های غم انگیزی که شنیدید

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چ تاپیکایی می‌زنین کاربران یاد بدبختی ها و مشکلات میندازین شب با چشم گریون بخوابن انرژی مثبت بدین بابا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خبر ازدواج ، کسی ک عاشقش بودم 

دوست نبودیما 

اشنامون بودن 

از خدا خواستم عمق عشقمو اون دنیا بهت نشون بده 

تا ابد یادم نمیره چقدر پاک عاشقت بودم ( س💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
این چ تاپیکایی می‌زنین کاربران یاد بدبختی ها و مشکلات میندازین شب با چشم گریون بخوابن انرژی مثبت بدی ...

عشقم نیاز دارم، هر چقدر غمگین تر بهتر، می‌خوام ببینم چقدر تحت تاثیر قرار می‌گیرم 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

چرا میخوای بدونی؟

می‌خوام برای انتخاب رشته روانشناسی رو انتخاب کنم، داستان غمگین زیاد خوندم یا شنیدم ولی هیچ وقت واقعی نبودن، می‌خوام ببینم چقدر توی ذهنم میمونه؟ نشخوارشون میکنم؟ 

واقعیه 

۱سال پیش باردار بودم نمیدونستم باردارم خابای بد میدیدم هم من هم همسرم بعدم فهمیدم وقتی ۵هفتم بود خواب دیدم ینفر بچمو تو خواب میخاد از شکمم بکشه بیرون من نمیذاشتم هی من فرار میکردم هی اون تلاش میکرد آخر بچمو کشید بیرون بهم گفت داغشو ب دلت میذارم ... از خاب پریدم 🥲گفتم خاب خرافاته معنی نداره اما همون روز خونریزی کردم و .... 😔🖤

الان ۱سال گذشته و باردارم ۸ماهمه اما این خاطره رو تا روزی ک بمیرم یادم نمیره 

روز خاکسپاری خالم خیلی بد بود من با ناباوری نگاه میکردم و اشک می‌ریختم

تسلیت میگم عزیزم