یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پدرم پولداره اما بشدت خسیسه، بخواد پول خرج کنه غرولند میکنه ، بعد پول پرت میکنه ...
بیاد احساسات نا امنی ک از پدر میگرفتم افتادم .
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نازنین و دختر گرانبها ادمهای ارزشمند من هستن که بارها ثابت کردن بیجهت دلم گرمشون نیست
نازنین رو نمیشناسم ولی مهشید جون رو میشناسم
ولی هیچ وقت فک نمیکردم تو سایت کسی برای اون یکی کاری کنه😁
حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
ن امروز بچهام ظهرغذای که سیربشن نداشتیم عصردیگه خیلی گشنگی بهشون فشار آورد کوچیکه گریه میکرد به چندت ...
امیدوارم دروغ و پست کلاهبرداری نباشه
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
متاهلم ،به پدرم زنگ بزنم بی چون و چرا میزنه الهی فداش بشمخواهر برادرام میزننتنها کسی که یه هزاری بهم ...
ما برعکسیم پدرم بشدت خسیس و بی احساس
همسرم دست و دلباز
نازنین رو نمیشناسم ولی مهشید جون رو میشناسم ولی هیچ وقت فک نمیکردم تو سایت کسی برای اون یکی کاری کنه ...
این دو نفر رو شخصا میشناسم و میدونم ادم های خاصی هستن . توی این سایت خیلی ها کمک مالی کردن ولی هدف سایت این نیست چون کلاهبرداری بسیار زیاده و بسیار سابقه داشته کسی سر بقیه گول بماله ما هم خارج سایت دوستیم
ما برعکسیم پدرم بشدت خسیس و بی احساسهمسرم دست و دلباز
چند ساله زنشم همیشه بی پوله و داشته باشم یه هزاری نمیده فک کن میریم خرید اون داخل مغازه نمیاد خودم با یارانه ام چیزی بخوام میخرم ، چند ماهه گفته این ماه یه پول دستم میاد مال تو پوله یه هفته س اومده امروز گفتم یکم لازم دارم برام انتقال میدی آنچنان کونفیکون و بی خانواده بازی درآورد که از صبح افسرده افتادم یه گوشه که واقعا چرا زنده ام با این همه خفت و درد
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
چند ساله زنشم همیشه بی پوله و داشته باشم یه هزاری نمیده فک کن میریم خرید اون داخل مغازه نمیاد خودم ب ...
خیلی زجر داره مرد نخواد پول خرج کنه
آن شا الله رفتارشان تغییر کنه