2777
2789
عنوان

همین الان پول بخواین کسی رو دارین سه سوت بزنه براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 122 پست
کی

یه دوست خیلی خیلی نزدیک

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببخشیدا ولی خاک تو سرش،جون و بده به عزراییل که همش میمونه برای خودت و بچه هات

ای خواهر نمیدونی درد دل من رو خواهر 

بچه هم ندارم 

الانم در حال جدایی ام 

هفته پیش قبل اینکه از خونه نحسش در بیام یه روز گفت فکر باز کردن یه طلا فروشی برا بچه برادرم هستم

حالا چند سالشه ۱۲ !

خدا لعنت کنه شوهر مثل شوهر من رو لعنت خدا بهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن امروز بچهام ظهرغذای که سیربشن نداشتیم عصردیگه خیلی گشنگی بهشون فشار آورد کوچیکه گریه میکرد به چندت ...

سوره ذاریات زیاد بخونین. استغفار بگین. نماز اول وقت بخونین. پنجشنبه عصرها هم چهل بار سوره نصر بخونین عالیه.
انشاءالله روزیتون پربرکت بشه.
دعا برای سلامتی و ظهور امام زمان هم یادتون نره.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ما برعکسیم پدرم بشدت خسیس و بی احساسهمسرم دست و دلباز

باز خداروشکر همسرتون خوبه وقتی ازدواج میکنید هرچقدرم خانواده و پدرتون خوب و دست و دلباز باشن بار هیشکی جای همسر رو نمیگیره انشالله عاقبت بخیر شید عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
خیلی زجر داره مرد نخواد پول خرج کنه آن شا الله رفتارشان تغییر کنه

فعلا که داره منو دق میده چون امروز پول لازم داشتم و ازش خواستم شب واسه خوابم خونه نیومده دخترم با گریه خوابید و بهونه میگرفت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
ای خواهر نمیدونی درد دل من رو خواهر بچه هم ندارم الانم در حال جدایی ام هفته پیش قبل اینکه از خونه نح ...

پس قشنگ بتکونش و بیا بیرون،هزار بار لعنت بهشون که انگار برده آوردن

تو چه قشنگی😍...

این دو نفر رو شخصا میشناسم و میدونم ادم های خاصی هستن . توی این سایت خیلی ها کمک مالی کردن ولی هدف س ...

درسته

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇