2777
2789
عنوان

خانوما یه مساله ای

64 بازدید | 13 پست

شما اگر بعد ازدواج برا اینکه هزینه مالی رو دوش خانوادتون نزارید نه عیدی ازشون قبول کنید نه دعوتشون رو نه هیچ هدیه یا کمک مالی دیگه و وقتایی برید که برا شام یا ناهار نباشه 

شوهرتون ناراحت میشه یا پیگیر نمیشه چرا اینطوری هستید 

خواهرا و برادراتونم فقط خونه پدر و مادرتون ببینید و پاگشایی که دعوت کردنم نرید 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

نه کاری نداره شوهرم . البته من هدیه و دعوت رو قبول می کنم از خانوادم. ولی نسبت به خانوادش که خیلی پولدارن، هدیه ها و .... خاتواده ی من خیلی ناچیزه اما تا حالا به روم نیاورده

الهی به امید خودت...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کاری نداره شوهرم . البته من هدیه و دعوت رو قبول می کنم از خانوادم. ولی نسبت به خانوادش که خیلی پو ...

خیلی خوبه 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

چرا دیگه خونه خواهر برادرات نمیری؟

البته راجع به خواهرم  پرسیدم 

میگه دلم میسوزه داروهاشون گرونه بخوان مهمونی بدن سختشون میشه نسبت به داداشا هم میگه نمیخوام توقع دوطرفه ایجاد بشه 

البته راجع به خواهرم پرسیدم میگه دلم میسوزه داروهاشون گرونه بخوان مهمونی بدن سختشون میشه نسبت به دا ...

ولی مهمون روزیش رو با خودش میاره. 

منکه هر وقت مهمون میاد خونم انگار حس می کنم دستمون بازتر میشه

نباید سخت بگیره

البته اگه رفت و امد ها خیلی زیاد باشه خب حق داره

ولی وقتی چند بار توی سال و ساده برگزار بشه به نظرم حتی برکت هم با خودش میاره

الهی به امید خودت...  
ولی مهمون روزیش رو با خودش میاره. منکه هر وقت مهمون میاد خونم انگار حس می کنم دستمون بازتر میشهنباید ...

مثلا شب یلدا بعد شام میاد قبلش نمیاد کلیم خوراکی برا همون ۲ساعت میاره 

کلا اخلاقش یه جوریه هیچی از هیچکس قبول نمیکنه 

تفکرشم اینه توقع ایجاد نشه البته دعوت هم نمیکنه 

ولی مهمون روزیش رو با خودش میاره. منکه هر وقت مهمون میاد خونم انگار حس می کنم دستمون بازتر میشهنباید ...

تفکر شما قشنگه ولی ...

شاید درونگراست و حوصله رفت و امد نداره و اینو بهونه میکنه

بعله تو خودشه خیلی نمیشه شناختش به کسیم رو نمیده ولی مهربونه در کل