2777
2789
عنوان

ریزش موهام بیشتر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 38 پست
حتما شکر طبیعی بخور یکی از دلایل همینه توی تویتر دیدم بنده خدا خانومه بخاطر حذف قند غش کرده بود توی ...

ببخش عزیزم شکر طبیعی که روزانه استفاده کنم چی هستن؟ و اینکه قرصی هس که بتونه موهام رو تقویت کنه نزاره بریزه

منم هله هوله رو حذف کردم...ولی غذام هم کم کردم..مثل هر روز به تختم مرغ ابپز عادت کردم...اونم یدونه.. ...

من سر کار میرم خیلی اوقات صبحانه نمی‌خورم یه اسنکی چیزی تو کیفم باشه همونو میخورم🥲

ولی در حالت عادی مثلاا یه تیکه نون سنگگ ۱۰ در ۱۰ 

یه قوطی کبریت پنیر کم چرب 

نصف گوجه و یه دونه خیار خام

املت با یه دونه تخم مرغ و یه قاشق رب و خیلیییی کم روغن 

این حدود ۳۰۰ کالری میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش عزیزم شکر طبیعی که روزانه استفاده کنم چی هستن؟ و اینکه قرصی هس که بتونه موهام رو تقویت کنه نزار ...

عسل مقدار کم میوه ها بهترینن شیره خرما یا خود خرما طبیعی خشک هم باشه بدون شهد بهتر شکر قهوه ای هم هست درمورد قرص هم من فیتو میشناسم مادرم مصرف میکنه ولی باید همیشه ادامه بدی که ریزش قطع نشه 

من سر کار میرم خیلی اوقات صبحانه نمی‌خورم یه اسنکی چیزی تو کیفم باشه همونو میخورم🥲ولی در حالت عادی ...

مرسی عزیزم...منم امروز یه تیکه نون بربری با پنیر خوردم تا ناهار که باز نصف یه بشقاب میوه خوری ...غذا خوردم...الان موهام رو شونه کردم همش دستم میومد نارحت شدم خیلی 

عسل مقدار کم میوه ها بهترینن شیره خرما یا خود خرما طبیعی خشک هم باشه بدون شهد بهتر شکر قهوه ای هم هس ...

اهااا ممنونم ازت عزیزم....نمیدونم روزانه چقدر باید پروتئین مصرف کرد...و چی باید باشه

اهااا ممنونم ازت عزیزم....نمیدونم روزانه چقدر باید پروتئین مصرف کرد...و چی باید باشه

بستگی به بدنت و سنت داره قشنگم ولی یک زن عادی ۵۵ گرم تا ۶۰ گرم پروتئین ماست میتونه باشه ماست یونانی مخصوصا انواع لوبیا و عدس و غیره گوشت ها مرغ ماهی تخم مرغ آجیل غیره 

بستگی به بدنت و سنت داره قشنگم ولی یک زن عادی ۵۵ گرم تا ۶۰ گرم پروتئین ماست میتونه باشه ماست یونانی ...

مممنونم عزیزم..اینارو بیشتر استفاده میکنم پس...همیشه هستن من برای لاغری میگم هر چی کم بخورم بهتره...۵۳ هستم الان باید ۵۰ بشم یا ۴۸

مممنونم عزیزم..اینارو بیشتر استفاده میکنم پس...همیشه هستن من برای لاغری میگم هر چی کم بخورم بهتره... ...

اره عزیزم ولی کم خوردن باید فقط پروتئین و سبزیجات باشه وگرنه فقط آب بدن از بین میره و چربی کم نمیشه پس آب خیلییی زیاد بخور حتی میتونی ۴ لیتر و مراقبت سلامتیت باش 💘

اره عزیزم ولی کم خوردن باید فقط پروتئین و سبزیجات باشه وگرنه فقط آب بدن از بین میره و چربی کم نمیشه ...

قربونت برم مرسی حتما  راستی عکس پروفایلت خیلی خوشگله