سلام دوستان ...من قبلا هم ریزش مو داشتم ولی کم بود..حدودا دوماهه غذامون کم کردم و هیچ چیز اضافه ای نمیخورم چون میخواستم وزن کم کنم...۷ کیلو کم کردم ولی ..ریزش موهام ۳ برابر شده ...خیلی نارحتم ..راهی هس موهام آسیب نبینه و رژیم داشته باشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دو ماهه رژیمم بیشتر از ۱۰ کیلو کم کردم اصلاا ریزش نگرفتم
اصل چیزی که حذف کردم هله هوله ست می خورما ولی کم مثلا یه یک چهارم یه رولت، ۷ تا دونه چیپس ..نون و برنج کم نکردم روزی یه وعده برنج یه وعده نون حتما میخورم
بیشتر مصنوعی رو حذف کردم ولی میوه هم هر روز نمیخورم.. دو روز یه بار
حتما شکر طبیعی بخور یکی از دلایل همینه توی تویتر دیدم بنده خدا خانومه بخاطر حذف قند غش کرده بود توی استخر اگه کسی متوجه نمیشد خدا میدونست چی میشد پروتئین خیلی زیاد مصرف کن صبحانه تخم مرغ بخور با لوبیا ابپز معمولی با عدس که پروتئینت بره بالا آب هم زیاد بخور رژیمت یکم سنگینه زود آب بدن از دست میدی و اگه از دست بدی آب بدنت کم میشه نه چربی هات
منم دو ماهه رژیمم بیشتر از ۱۰ کیلو کم کردم اصلاا ریزش نگرفتم اصل چیزی که حذف کردم هله هوله ست می خور ...
منم هله هوله رو حذف کردم...ولی غذام هم کم کردم..مثل هر روز به تختم مرغ ابپز عادت کردم...اونم یدونه..شما چی برای صبحونه میخوری..من چون عسل قند داره نمیخورم