2777
2789

نمیشه هیچ جوره نمیشه برم اونجا

یه اشنایی داشتیم که دخترفامیل واسه دانشگاه زودتر من رفت به جاش اونجا بمونه

انتقال شغلی گرفتن پدرمم کار اسونی نیست

خیلی حالم بده از این اهواز کوفتی متنفرم حالم بهم میخوره الوده خاکی شرجی گرم کثیف اگه میشد ثانیه ای توش نمیموندم هیچ تفریحی نداره هیچی واقعا هیچی نیست به اون امید بری بیرون اگه تهران بودم امکانات خوب حمل و نقل خوب هوای خوب کار و درامد خوب به خدا تو اهواز افسردگی گرفتم ۲ هفته بیرون نرفتم ۲ روز رفتیم ویلا برگشتیم دوباره خونه نشینی و افسردگیم شروع شده نه امنیت نه هوای خوب نه تفریح نه امکانات نه دسترسی و حمل و نقل...

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشهریم منم از اهواز بدم میاد دوس دارم برم شمال یا مازندران

بخدا حالم بهم میخوره ازین شهر فاسد نه هواش خوبه نه امکانات و تفریحاتش

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

تهران و هوای خوب؟؟؟ 😳😳 بابا اینجا هم همش آلودگی و شلوغیه. بعدم فکر کردی کار خوب به این راحتیا پیدا میشه؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
آخه تهران بااون آلودگی هوا که همه دارن مشکل ریه پیدا میکنن

قسم میخورم الودگی تهران برای ما اهوازیا شوخیه

تهران تنوع فصلی داره ما تنوع دود

دود کارخونه دود ماشین دود اتیش سوزی هورالعظیم هرشب دود اتیش سوزی هورالعظیم و بوی گندش تو شهر پخش میشه چشم ادم اشک در میاد از سوزش هیچکسم کاری نمیکنه تازه گرد و خاکم حساب کن

تهران و هوای خوب؟؟؟ 😳😳 بابا اینجا هم همش آلودگی و شلوغیه. بعدم فکر کردی کار خوب به این راحتیا پیدا ...

هوای تهران خیلی بهتر اهوازه

اهواز هر روز یه دود داره یه ماه زندگی کنی میفهمی یا خاک یا دود اتیش سوزی هورالعظیم و مزارع یا دود کارخونه یا دود فلرنفتی...

من منظورم از کار،کار واسه خود ۱۶ سالمه که توی کافه با حقوق مناسب کار کنم تهران خیلی خوبه...

هوای تهران خیلی بهتر اهوازهاهواز هر روز یه دود داره یه ماه زندگی کنی میفهمی یا خاک یا دود اتیش سوزی ...

خوب صبر کن یه کم سِنت بالاتر بره، بعد خودت بیا تهران

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

خیلیا درک نمیکنن اینجا‌ چه جهنمیه چون توش زندگی نکردن

یه روز خاکه یه روز دود اتیش زدن هورالعظیم و مزارعه یه روز دود فلر های نفتیه یه روز دود کارخونه هاست این چرخه همیشه ادامه داره یعنی روزی نیست ما هوای خوب داشته باشیم...بارون هم‌ که دیگه اصلا نمیباره همش شرجی و گرما

خوب صبر کن یه کم سِنت بالاتر بره، بعد خودت بیا تهران

بخدا سختمه عذابه واسم موندن تو این شهر کثیف مزخرف به اندازه کافی تحمل کردم یا جایی نیست بریم یا شرایط درستش نیست بریم تهران با مترو هر جا دلت بخواد میری کلی پارک کلی مرکز خرید میری چیتگر...اینجا فقط اتوبوسه باید یه ساعت سر ایستگاه تو گرما بایستی تازه باید یه لب کارون بری که یا حشرات مزاحمتن یا بوی فاضلابی که میریزن تو کارون یا مزاحمت های کلامی رسما من الان توی حبس خانگی ام

بخدا سختمه عذابه واسم موندن تو این شهر کثیف مزخرف به اندازه کافی تحمل کردم یا جایی نیست بریم یا شرای ...

باریستای مو فرفری یه کم تحمل داشته باش ☺️ ۱۶ سالگی زوده برای مستقل شدن. اصلاً درس بخون برای کنکور، شاید یه شهر خوب مثل تهران قبول بشی و در کنار درس کار کنی و یواش یواش مستقل شی