2777
2789

من 35 سالمه و 13 ساله ازدواج کردم یک پسر شش ساله دارم که یک مقدار بیش فعال ولی به شدت باهوش هست و من تمام تمرکزم روی پیشرفت درس و مهارت های این بچه است. یعنی حساسیت خیلی زیادی دارم که اگه تاپیک های قبلیم رو بخونین متوجه می شین. 

مامانم سال 96 در پی یک مسمومیت دارویی دچار سکته مغزی شد که نیمه چپ بدنش تقریبا فلج شد، الان یک مقدار بهتره و ازپس کارهای عادی روزانه اش برمیاد و یواش یواش جارو کردن و غذا و .. براش اکیه. پدرم هم کمک می کنن. 

یک خواهر 17 ساله هم دارم ولی خوب می دونین که نسل z و ... 

خودم از دوران کرونا دچار یک بیماری عجیب غریب شدم که اول تشخیص افسردگی داده شد و داروهای افسردگی متنوعی خوردم تا الان. ولی بدن دردها و درد ستون فقرات و دنده ها تا معده درد و تهوع و سردرد هم اضافه شده و فاصله بین این دردها مرتب کم می شه جوری که شاید ده روز یک بار من این دردهای طاقت فرسا رو داشته باشم. مثلا هفته پیش رفتم دکتر از شدت درد، ولی نفهمید مشکل چیه و مثل همیشه سرم داد و مسکن، تا مسکن اثر داشت اکی بودم بعد فقط مسکن های خوراکی می خوردم. خودم وقتی بخوام جارو کنم، باید دو تا نوافن بخورم، یه نیم ساعت بعدش جارو کنم یه ساعت دراز بکشم چون اصلا تا دستام سر می شه و نمی دونم چیکار کنم. 

تشخیص ام اس دادن که ردشد، یکی گفت فیبرومالیژیا و یکی گفت روماتیسم که باید پیگیری کنم. و فعلا متخصص درد می رم که اون هم اکثرا مسکن و ارام بخش می ده و می گه فعلا درمانی غیر از این نداره. ولی کلا شرایط خوبی ندارم. 

ولی هر وقت مادرم زنگ می زنه می گه تلف شدم از خستگی امروز جارو کردم و فلانی چقدر خوبه دخترش میاد جارو و کارهاش رو می کنه و .... 

من نمی دونم چیکار کنم. از طرفی تمامی دردها وبیماری هایی که دارم و مسائل پسرم رو هم نمی گم به مامانم که غصه نخوره، نه من نه مادرم هم تمیزکار رو قبول نداریم که از نیروی خدماتی کمک بگیریم. نمی دونم چیکار کنم. جای من بودین چیکار می کردین؟

بگو مادر من همسن خواهر بودم شوهرم‌دادی خب بگو کمک کنه

زیر بار نمی ره. خیلی بدقلقه. 

یه بشقاب رو بخواد جابه جا کنه کلی غر می زنه. پسر شش ساله من بیشتر کار می کنه وقتی بریم خونه مامانم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو همه چیزو

غصه می خوره گناه داره. 

به خدا هر شب اگه بخوام بخوابم با زور قرص خواب می خوابم. از شدت درد نمی تونم بخوابم. تک تک رگ هام درد می کنه. همین الان پسرم گفت کوکو سبزی می خوام رفتم آشپزخونه، پسرم بنده خدا خودش سبزی رو گذاشت یخش آب شد، تخم مرغ و ارد و نمک و .. زد فقط من نشستم روی صندلی و یواش یواش سرخ کردم. 

ماهی یکبار نیروی کمکی بگیرید و آشپزی رو هم خودشون انجام بدن

قبول نمی کنه، نه خودش نه بابام اهل نیروی کمکی نیستن. می گن همه چیز رو به هم می ریزن و اونجوری که می خوایم تمیز نمی کنن. 

مشکل داری بگو دیگه دختر بچه نیستی باید حواست به خودت باشه دیگرانم باید به وضعیتت احترام بذارن

خواهر کوچیک ترت داره اونجا خدمات میگیره وظیفه اونه

تو هم در لفافه یا شوخی حرفاتو بگو 

یا به نشنیدن بگیر بی خیال باش

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

مشکل داری بگو دیگه دختر بچه نیستی باید حواست به خودت باشه دیگرانم باید به وضعیتت احترام بذارنخواهر ک ...

فعلا که همون به نشنیدن زدم خودمو، ولی خوب بعضی وقتا هم خودمو می خورم که نکنه وظیفه منه. 

در حالی که اون سالی که مامانم این اتفاق براش افتاد من شش ماه کامل زندگیم رو گذاشتم و رفتم اونجا و شبانه روز پرستاریش رو کردم. خوب اون موقع نه بچه داشتم نه این بیماری رو. ولی شوهرم هم بنده خدا هر شب میومد اونجا. زندگی شخصی نداشتیم اون مدت. 

فعلا که همون به نشنیدن زدم خودمو، ولی خوب بعضی وقتا هم خودمو می خورم که نکنه وظیفه منه. در حالی که ا ...

همونه قبلا فداکاری زیاد کردی

حرص نخور برات استرس خوب نیست

مادرت هم میدونه تو حساسی زورش به تو میرسه

والا الان باید حواست به خودت باشه وزندگیت

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

همونه قبلا فداکاری زیاد کردیحرص نخور برات استرس خوب نیستمادرت هم میدونه تو حساسی زورش به تو میرسهوال ...

اره خوب، خودم هم هیچ کمکی ندارم .بنده خدا شوهرم هم خسته از سر کارمیاد ولی حتی لیوان آبش رو هم جابه جا نمی کنه. من هم خیلی پیش اون بروز نمی دم درد دارم. مردا رو که می شناسی؟ می گن همیشه مریضی و ... حوصله ندارم. همه دردهام رو تحمل می کنم و با زور مسکن یه مقدار سر پا می مونم. کارم هم تایپ و برنامه نویسیه و باید پشت میز باشم. 

فعلا پسر کوچولوم بیشترین کمکه برام. 

اره خوب، خودم هم هیچ کمکی ندارم .بنده خدا شوهرم هم خسته از سر کارمیاد ولی حتی لیوان آبش رو هم جابه ج ...

سی تی اسکن گرفتی گردن وکمر، یه وقت دیسک نباشه

چون گفتی برنامه نویسی میگم

نه چون سردرد و سر گیجه دارم و به حالت تهوع هم هست مشکوک به ام اس شدن.

ایناعلائم دیسک گردن هم هست

برو دکتر مغز واعصاب یه سی تی اسکن برات بنویسه

من دیسک گردن دارم حالا  شاید هم گردنت درد نکنه

ولی فشار رو نخاع باشه