2777
2789

3ملیون

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال پیش که خیلی مردم به لباس توجه نمیکردن 

پول یه گوشی خوب رو دادم یه مانتو بچه ام بودم ولی بزور مجبور کردم واسم بخرن😂😂

خیلی گرون بود و من فقط یبار پوشیدمش اونم کسی ندید🤣🤣

مثلا ی کیف خوشم اومد ب یورو خریدم دقیق یادم نیست چقد اما خیلی گرون انصافا شیکه و باکیفیت ، سیمکارت ۶۰ میلیون  گوشی ۱۰۰ میلیون، زیاد چیزای کوچیک و آشغالی نمیرم کم میخرم دیر ب دیر میخرم اما گرون و با کیفیت

الان بگیم که چی؟ چهار نفر حس ناکافی بودن بگیره که نمیتونه !انقدر از این تاپیک ها که مبلغ می‌پرسین و ...

کی درامد پرسید؟بعدم من چون خودم میخوام یه چیزی بخرم و ازش مطمئن نیستم پرسیدم 

کسی که بخواد همچین حسی بگیره از همه چی میگیره،تو اینستا تو خیابون و هرجایی که بره

الان بگیم که چی؟ چهار نفر حس ناکافی بودن بگیره که نمیتونه !انقدر از این تاپیک ها که مبلغ می‌پرسین و ...

فخرفروشیه  عکس کباب  طلا  ...میذارن

خیلیا میگن دلم خواست .اسی هم میگه برو بخور

میگه ندارن ک کباب بخورم

بالاتر از سیاهی رنگی نیست🖤🐖🐷🐽