2777
2789
من مدتیه ک متاسفانه دهنم بوی بد میده و خیلی اذیت هستم سر این موضوع طب سنتی خوبی هم تو شهرمون نیست مت ...

من شوهرم خلط پشت حلق داره دهنش بو میده..شما یوقت دندون خراب شاید داشته باشی عفونتی چیزی 

خدایا شکرت❤

از روی دست و زبان مزاجم و تشخیص دادن دوتا دکتر ..من مزاجم ذاتن صفراویه ولی گفت سودا غلبه کرده،من پوس ...

عه چه جالب دقیقا منم مزاجم صفراویه منم غلبه سودا دارم

ولی ببینید من دکتر هر دمبیلی نرفتم که یه مشت خاکشیر و چایی و این چیزا بده رفتم متخصصش اونم کلی گشتم و تحقیق کردم و اینا

یه ماه دارو خوردم دوباره پس فردا وقت دارم اینم بگم داروهام ترکیبی شربت ترکیبی چایی کیسه ای ترکیبی که قشنگ روی تمامشون نوشته ترکیبات و کاربردشون رو و داروها فوق العاده گرونن ولی می‌ارزه

الهی شکر واقعا بهبود رو حس میکنم ولی دکترم گفت که طول درمانم ۶ ماهه

من علائمی که داشتم اضطراب بالا حملات پانیک زیاد وسواس فکری شدید معده درد و ورم معده زیاد تنگی نفس بی خوابی پوست خشک خشک دست و پاهام خواب میرفت و گه گاهی بی حس میشد و هزار جور علائم دیگه داشتم که اگه بنویسم خیلی زیاد میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چه جالب دقیقا منم مزاجم صفراویه منم غلبه سودا دارمولی ببینید من دکتر هر دمبیلی نرفتم که یه مشت خا ...

نه من خداروشکر هیچ علاعمی ندارم درد اینا اصلا  ..فقط روده هام حس میکنم خیلی خشکه ..اب سعی میکنم زیاد بخورم که اونم توالت رفتن اذیت میکنه،برگ زردآلو هم میخورم ..این‌وسواس فکری و من فقط سر چک کردن اجاق گاز و قفل کردن در  دارم که چندروز پیش گفتن ماءالجبین که همون آب پنیر عالیه ،چون رطوبت بدن زیاد میکنه شبیه شیرخشک بود ،تو نت سرچ کردم کلا ملینه ولی برای من برعکس جواب داد ،صورتمم کلی جوش ریز زده ،فک کنم از همین بوده ،الان از امروز نخوردم اگه از اون باشه خشک میشه 

خدایا شکرت❤

خلط پشت حلق رو چیکارش باید کرد؟؟؟

والله شوهر من چند ساله داره،دکتر متخصصم رفت بهش ازاین سرنگ اب نمک داد با بینی  میکشید بالا ،یه قطره هم داد بعدم گفت خوب نشد بیا برو عکس بگیر ،اینم نرفت ،یعنی همش جای شیر آب ،دندوناشم بخاطر همین ترشحات زرد شده اهل مسواک زدنم نیست ،هر وقت حرف میزنم بحثم میشه دیگه کارش ندارم 

خدایا شکرت❤

والله شوهر من چند ساله داره،دکتر متخصصم رفت بهش ازاین سرنگ اب نمک داد با بینی میکشید بالا ،یه قطره ...

منم مرتب مسواک میزنم بعد کمتر از ۵دقیقه جرم روی دندونم نشسته بخصوص دندونای آسیاب  

منم مرتب مسواک میزنم بعد کمتر از ۵دقیقه جرم روی دندونم نشسته بخصوص دندونای آسیاب

اگه مشکل تو هم همینه خلط داری ،از همینه..ولی من خودم سالی یکبار جرم گیری میکنم ،حتما برو جرم گیری کن ،یعنی اینقد حس تازگی و سبکی میکنی تو لثه ها ..شاید با جرم گیری خوب بشی ..سالی دو،بار  تونستی برو ..اون جرمهای کنار لثه رو همرو برمیدارن ...خود همون جرم رسوب میکنه کلی آسیب میزنه به لثه و دندون 

خدایا شکرت❤