2777
2789
عنوان

خاهرش بهم گفت شاید بخاطر نیاز ج ن سی میخاد بگیرت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 103 پست
از نظر مالی نگفتم کلا گفتم که سنش پایینه پسرا از لحاظ عقلی دیرتر رشد میکنن

نمیدونم ولی رفتارش اینقدر مردونس که خانوادم اینقدر سخت گیرن قبول کردن اصلا باهاش میشینی حرف میزنی فکر میکنی داری با ی مرد ۳۰ ساله حرف میزنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای نظرارو میخونم نمیدونم اینهمه کینه و نفرت چیکار داره میکنه با زندگیامون

کاری به اون بچه هایی که نظر میدن وای بحالت و وای چه شوهر هولی و اینا ندارم

البته با احترام بهشون

اونا اصلا فرق رابطه جدی و با رابطه همینجوری نمیدونن

انگار ارباب و رعیتیه همه چیز

هی میگن غلط کرده شکر خورده که اینجوره یا اونجوره

اونا هیچ

ولی بقیه که تجربه دارن بجا اینکه به این دختر ارامش بدن و براش روشن کنن حالا اون خاهر شوهر یه نفهمی کرده

تو با زبون نرم فلان کار بکن سیاست داشته باش

میگن برو جرش بده!

ضمن اینکه باباجون پسر بنده خدا به زنش تمایل نداشته باشه به کی داشته باشه

اصلا حق داره

طبیعیه

همه چیز اون نیست ولی اون کارو با همسرش دوس داره

از همین اول میگن برو اختلاف بنداز بین خودت و خاهر شوهر و شوهر مادر شوهر و عمه شوهر و فلان و فلان

خودش داره میگه پسر خیلی خوبیه

البته مقصر اصلی خود شمایی که از یه خانوم متاهل و موفق سوال نپرسیدی

از هرکس که بهش برخورد از همین حالا معذرت و از همین حالا میگم بله شما درست میگی

پس مخالفی ریپلای نفرمایید چون من نشنیده میگم حق با شماست و من اشتباه میکنم

والا 

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

وای نظرارو میخونم نمیدونم اینهمه کینه و نفرت چیکار داره میکنه با زندگیامونکاری به اون بچه هایی که نظ ...

وای عزیزم خیلی قشنگ حرف زدی اهوم بنظرم حرفات درسته🥲🫀✨️

اههههههه اینو حتما یادم میمونه بهش میگممرسی عشقم🫀🥰

ولی چیز خیلی مهم تری تو حرفم بود انکار اونو نگرفتی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ن نفهمیدم چی؟

حرف من دو قسمته دوباره با دقت بخون چون قسمت اولش خیلی مهم تر از قسمت دومشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

کوووو کدوم حرفتت نیومدم برام گیج شدم😑

از نفهمی خودش بوده و

قسمت اول

مراقب باش اکثر این مدل حرفها مال اینه که تو رو شاکی کنن و خودت از داداشش جدا بشی و بگن دیدی گفتیم دختره قربتیه

قسمت دوم

اگه دیگه تکرار کرد با خنده و ملایمت بگو ظاهرا نیاز جنسی ژن غالبه تو خونواده شما پسراتون دخترا رو میخوان و دختراتون پسرا رو  و کلا هول تشریف دارین

اهوم قسمت دومو خوب اومدی اگ باز گفت حتما بهش میگم😂🤌❤️

و قسمت اول چی ؟